Zeilen op de Kraaijenbergse Plassen, zoals hier bij Linden.
Volledig scherm
PREMIUM
Zeilen op de Kraaijenbergse Plassen, zoals hier bij Linden. © Ed van Alem

Inwoners Beers en Linden vinden nieuw vakantiepark langs A73 te groot: ‘Maximaal 200 huizen is groot zat’

CUIJK  - Bijna negen van de tien inwoners van Beers en Linden steunen de Vrienden van de Groene Kraaij in hun strijd tegen een grootschalig vakantiepark aan de Kraaijenbergse Plassen bij Cuijk. Dat wijst een enquête van deze belangenorganisatie uit.

5 reacties

 • Theo zelf

  2 jaar geleden
  In 2012 is het bestemmingsplan voor dit gebied al vastgesteld en daarin staan die 700 huisjes al aangegeven, inclusief afmetingen. Op basis van de mogelijkheden die dit bestemmingsplan biedt,  heeft Topparken het gebied aangekocht. Als er nu ineens beperkingen gaan komen dan kan Cuijk uiteraard voor de schade van Topparken gaan opdraaien. Gewoon laten bouwen dus, die 700 huisjes.
 • flabus

  2 jaar geleden
  Ja natuurlijk willen we toeristen in de regio. Maar niet ten koste van alles! Dit kun je geen zeuren noemen!
 • Fara Meubels

  2 jaar geleden
  Laat dat vakantiepark gewoon komen, dan wordt het nog wat hier in Cuijk. Het centrum en alle ondernemers zullen er baat bij hebben dat er veel toeristen komen die ook even het centrum zullen bezoeken.
 • Hei

  2 jaar geleden
  Relatief laat, gewoon veel te laat. Met JWP Investments kan mogelijk best besproken worden om niet de maximale aantallen te realiseren....maar 200 is natuurlijk geen optie. Ga nu gewoon in overleg met deze partij en kijk wat ze willen doen. Alles minder dan het maximale is dan meegenomen. Dat moet je maar accepteren dan.
 • Loet

  2 jaar geleden
  Wat een gezeur. Willen we toeristen of niet in de regio?
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”