In het centrum van Cuijk vertonen de elektronische paaltjes kuren. Hulpdiensten kunnen niet altijd ongestoord doorrijden.
Volledig scherm
PREMIUM
In het centrum van Cuijk vertonen de elektronische paaltjes kuren. Hulpdiensten kunnen niet altijd ongestoord doorrijden. © Ed van Alem

Je moet er niet aan denken wat er fout hád kunnen gaan: defect paaltje hindert ambulance op weg naar patiënt

CUIJK - Je had er niet aan moeten denken. Dat de patiënt, waarvoor de gestrande ambulance was uitgerukt, was overleden. Omdat de ziekenwagen stuitte op een elektronisch paaltje in de Grotestraat in Cuijk, dat weigerde in de grond te zakken door haperende techniek.  

6 reacties

 • Jan Willems

  1 maand geleden
  Naar verluidt zijn er elders ook al "ongemakken" geweest met die dingen. Ik geloof ook al in Uden. WEG met die gevaarlijke ondingen!
 • Tom Hond

  1 maand geleden
  Zal me niks verbazen als er een keer een scooter met hoge snelheid tegen het net omhoog gaande paaltje wordt gelanceerd zo het teras in.
 • Jan Nuvens

  1 maand geleden
  Techniek kan fout gaan, er kan altijd een storing optreden. Wen er maar aan.
 • Assur Manders

  1 maand geleden
  Hoe worden andere autovrije winkelstraten afgesloten? Misschien kan Cuijk leren van andere gemeentes zoals Nijmegen, Boxmeer, Uden en Venray. Ik denk zelf dat het hybride karakter van de straat na de sluiting dit veroorzaakt. Nog steeds rijden er auto's door de straat, legaal of illegaal. De auto's staan nog steeds geparkeerd in het autovrije gebied. Vanaf Vorstendom buigt de weg niet naar het Vorstendom. Het defect moet onderzocht worden. Is er een organisatorisch of mechanisch probleem.
 • Adriaan Van Dijk

  1 maand geleden
  vertel!
 1. Een miljoen bezoekers voor Dubai aan de Maas? ‘Echt niet’
  PREMIUM

  Een miljoen bezoekers voor Dubai aan de Maas? ‘Echt niet’

  BEERS/LINDEN - Vergeet Dubai aan de Maas. ,,Dat was een fout in onze communicatie”, erkent Chadli Hachani, marketing- en formulemanager van TopParken nu. ,,Dat hebben we vorig jaar veel te veel naar voren gebracht. Zo is ook een verkeerd beeld ontstaan in de regio Cuijk, waar we nog altijd een van onze mooiste vakantieparken willen bouwen. Maar de essentie staat nog steeds overeind.” ‘Geïnspireerd’, zoals ze het bij TopParken zeggen, door het palmeiland in het oliestaatje. ,,Maar we gaan dat hier dus niet nabouwen.”

Maasland