De brandweer is samen met de politie een onderzoek gestart naar een lekkage uit een vrachtwagen op parkeerplaats de Hondsiep langs de A73 bij Haps.
Volledig scherm
De brandweer is samen met de politie een onderzoek gestart naar een lekkage uit een vrachtwagen op parkeerplaats de Hondsiep langs de A73 bij Haps. © SK-Media

Lekkende vrachtwagen langs A73 bij Haps

HAPS - De brandweer is samen met de politie een onderzoek gestart naar een lekkage uit een vrachtwagen op parkeerplaats de Hondsiep langs de A73 bij Haps.

3 reacties

 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Zover ik aan de foto kan zien ziet het er naar uit dat het een Oost/Zuid-Oost Europese vrachtwagen betreft en dan verbaas ik mij al niet meer over een incident als deze. Want de technische staat van deze vrachtwagens laat helaas maar al te vaak veel te wensen over.
 • Mil

  3 jaar geleden
  hoe kan er geen gevaar voor de omgeving zijn als ze niet weten wat voor goedje het is en daarbij als die auto gevarengoed geladen heet zijn bij de lading altijd de zogenaamde gevarenkaarten aanwezig, hierop zijn stofnaam gevaren klasse en nummer vermeld alsmede de voorzorgsmaatregelen bij lekkage en calamiteiten, daarvan dient de brandweer sowieso weet van te hebben de gevarenkaarten zijn altijd in de talen van vertrek,landen van doorkomst het ontvangende land en een van de drie internationale talen  dus niet zomaar roepen dat zhet veilig is als ze niet weten wat het is
 • Kat

  3 jaar geleden
  Ik ben benieuwd naar de uitkomst.