Volledig scherm
De luchtballon vlak boven het Merletcollege in Cuijk. © Saskia Kusters/SK-media

Luchtballon weet Cuijkse wijk net te mijden

CUIJK - Een luchtballon die midden in de Cuijkse wijk De Valuwe moet landen, veel scheelde het niet woensdagochtend. Door zand te lozen kon de ballon uiteindelijk veilig op een weilandje op het voormalige Homburg-terrein worden neergezet.

Veel mensen zagen de heliumballon langzaam maar zeker zakken en vreesden dat de ballon in de wijk terecht zou komen.

De drie ballonvaarders waren om vier uur in de ochtend opgestegen in het Duitse Gladbeck.  Ze lieten weten een prachtige vaart te hebben gehad.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Deze studenten genieten nog even van hun 'topopleiding’ in Cuijk
    PREMIUM

    Deze studenten genieten nog even van hun 'topoplei­ding’ in Cuijk

    CUIJK - Voor de zomer zwaaien ze af. Jur Stam, 22 jaar uit Boven-Leeuwen, en Jessey van der Zwart, 21 uit Nijmegen, vierdejaars van ROC de Leijgraaf in Cuijk. Smachtend naar het einde na vier jaar? Dat ook weer niet. Daarvoor hebben ze het te veel naar hun zin gehad op de school voor middelbaar beroepsonderwijs. Ze volgen er een van de horecaopleidingen, in december nog gebombardeerd tot ‘topopleiding’.

Maasland