Arriva heeft problemen op de Maaslijn. Het treinverkeer heeft op dit traject regelmatig last van storing. Vooral in de spits.
Volledig scherm
PREMIUM
Arriva heeft problemen op de Maaslijn. Het treinverkeer heeft op dit traject regelmatig last van storing. Vooral in de spits. © Ed van Alem

Maaslijn blijft probleem: reiziger moet maar wennen aan storingen

CUIJK / NIJMEGEN De Maaslijn is een problematische spoorverbinding. En dat blijft voorlopig ook zo. De reiziger kijkt niet meer op van storingen, vertragingen en uitvallende treinen. En vervoerder Arriva raadt klanten aan vooral op de ov-app te kijken om zeker te weten of een trein wel rijdt. 

16 reacties

 • F.J.H. Lelivelt

  3 jaar geleden
  het is eigenlijk te gek voor woorden hij moet gewoon opgeknapt worden dat spoor ,of sturen ze het geld liever naar het buitenland ???
 • bpmac

  3 jaar geleden
  Waarom geen dubbeldekstreinen?
 • Paul Lamote

  3 jaar geleden
  Het probleem zit bij de Provincie Limburg die al tien jaar bezig met het plannen van elektrificatie en verbeteringen. 
 • Paul Lamote

  3 jaar geleden
  U denkt zeker dat de treinen elders leeg zijn in de spits. 
 • Gerrie

  3 jaar geleden
  Al jarenlang een doorn in het oog. Dit was ook al ten tijde van Veolia. Echt zo slecht! Daarbij komt ook nog eens dat dit traject nog eens véél duurder is om over te reizen dan in vergelijking met NS tarieven. 
 1. Man (40) beschuldigde Cuijkenaar onterecht van seksueel misbruik, maar is dat ook strafbaar?
  PREMIUM

  Man (40) beschuldig­de Cuijkenaar onterecht van seksueel misbruik, maar is dat ook strafbaar?

  DEN BOSCH/CUIJK - ,,Jij hebt mij seksueel misbruikt tussen mijn vierde en mijn achtste.” De beschuldiging die een 40-jarige man uit Apeldoorn op 5 februari 2019 uitsprak tegen een oudere Cuijkenaar loog er niet om. Deze aantijging was hoogstwaarschijnlijk vals. Maar waren zijn uitlatingen daarmee ook strafbaar? Die vraag moest politierechter E. Boersma maandag in Den Bosch beantwoorden.

Maasland