Volledig scherm
De laatste attracties werden donderdag opgebouwd op het Cuijkse kermisterrein. © Ed van Alem

Meer attracties op kermis in Cuijk

CUIJK - De kermis in Cuijk, die vanavond om18.00 uur begint, telt dit jaar meer attracties dan vorig jaar. Stonden er in 2017 35 attracties opgesteld op de Markt, Grotestraat, Maasstraat en de Maaskade, dit jaar zijn dat er 39. 

Ook staan er meer grote kermisattracties, de zogeheten publiekstrekkers. Niet negen zoals verleden jaar, maar elf. Hieronder het nieuwe Show Time, waarbij je 25 meter door de lucht geslingerd wordt. 

Vuurwerk

In het centrum van Cuijk is ruimte, aldus de gemeente, voor zo'n 45 attracties. Sinds vorig jaar tekent de firma Gebroeders Regter uit Langenboom voor de organisatie van kermissen in de gemeente Cuijk. Het contract dat hiervoor met de gemeente is afgesloten loopt tot en met 2021.  

De officiële opening van de Kuukse kermis, met Boxmeer tot de grootste regionale kermissen behorend, is vrijdagavond acht uur bij de schouwburg in de Grotestraat. De avondwandelvierdaagse van Cuijk, die dit jaar met ruim duizend deelnemers een record boekt, finisht dan weer bij de schouwburg. 
De kermis in Cuijk, met zaterdagavond een vuurwerkshow, duurt tot en met dinsdag. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland