De plek op de Maasboulevard in Cuijk waar de woontoren moet komen.
Volledig scherm
PREMIUM
De plek op de Maasboulevard in Cuijk waar de woontoren moet komen. © Ed van Alem

‘Meer haast graag met bouw van woontoren, Cuijk kampt met grote woningnood’

CUIJK - De gemeente Land van Cuijk moet snel duidelijkheid geven over de wens voor de bouw van een dertien á veertien verdiepingen tellende woontoren in Cuijk, met onderin winkels aan de Maasboulevard in Cuijk. Komt die duidelijkheid er niet op korte termijn, dan is dat gezien de grote woningnood een gemiste kans. 

6 reacties

 • Stefan Willems

  2 maanden geleden
  Hopelijk gaat Cuijk niet voor de derde keer de fout in door hoogbouw direct in de nabijheid van een windmolen te plaatsen. Eerst werd er in Katwijk-Linden op 20 meter afstand een enorm hoog pakhuis gebouwd. Ook in Haps dreigt de molen geen wind meer te kunnen vangen door de oprukkende hoogbouw van het industrieterrein. Zal nu dan ook de Jan van Cuijk molen niet meer kunnen draaien door de 10- 13 meter hoge torenflat (45 m) die op 100 mtr afstand van de molen komt te staan! Dit mag niet gebeuren!
 • Frans van Raaij

  2 maanden geleden
  Leny Theunissen. Ik zou er toch heel graag een bouwmarkt bij willen hebben, en ook Welkoop zou een aanwinst zijn in Cuijk.
 • Leny Theunissen

  2 maanden geleden
  Wat een kwats En nog meer winkels Er staat nu al haast alles leeg . Zonde van het geld
 • A Geurts

  2 maanden geleden
  Ik snap Paul wel, maar als het zo ver is zal de oplevering vertraging hebben opgeleverd door tekort bouw materialen en de prijzen omhoog door de hogere kosten.
 • Eric Jorissen

  2 maanden geleden
  Dat is een goede plek voor zo’n gebouw. Kom op gemeente, stel u soepel op.