Ook de Sint-Annastraat in Cuijk is nu 'spelende kinderen' rijker.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook de Sint-Annastraat in Cuijk is nu 'spelende kinderen' rijker. © Theo Peeters

Meer straatgraffiti in Cuijk in strijd tegen hardrijders

CUIJK - In de gemeente Cuijk zijn woensdag op drie nieuwe wegen afbeeldingen aangebracht van spelende kinderen. Dit moet de verkeersveiligheid ter plaatse verbeteren.

8 reacties

 • SF Evers

  9 maanden geleden
  Om over al die scheurende automobilisten maar te zwijgen.
 • SF Evers

  9 maanden geleden
  Gewoon handhaven.Er wordt voortdurend VEEL te hard gereden in Cuijk. Het huidige College van B&W heeft geen zin in impopulair beleid, maar ondertussen schofferen ze bewoners van een fiks aantal straten.Ook hebben ze nagelaten de burger uit te leggen wat een fietsstraat voor weggedrag met zich meebrengt: inmiddels is het een levensgevaarlijke racebaan.
 • TheoB72

  10 maanden geleden
  Je krijgt als kind hierdoor de indruk dat je hier op straat kunt spelen, dat maakt de situatie toch niet veiliger, eerder het tegendeel.
 • de heer J. Zomers (68)

  10 maanden geleden
  Straatgraffiti pas op... ben bang dat kinderen dadelijk met stoepkrijt op straat poppetjes gaan tekenen.Lijkt me geen veilig idee.
 • flabus

  10 maanden geleden
  Plaats eerst maar eens haaientanden bij de straten die aansluiten aan het snelfietspad! Verschillende zijstraten waar ze niet liggen! Alleen een klein bordje met: U als autobestuurder bent te gast op een snelfietspad o.i.d. Niet eens een bord nadering voorrangsweg! Ik vraag me af of deze gele mini bordjes wettelijk wel mogen en rechtsgeldig zijn.

Maasland