Ook de Sint-Annastraat in Cuijk is nu 'spelende kinderen' rijker.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook de Sint-Annastraat in Cuijk is nu 'spelende kinderen' rijker. © Theo Peeters

Meer straatgraffiti in Cuijk in strijd tegen hardrijders

CUIJK - In de gemeente Cuijk zijn woensdag op drie nieuwe wegen afbeeldingen aangebracht van spelende kinderen. Dit moet de verkeersveiligheid ter plaatse verbeteren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Recreatiebeheerder De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroepen uit Mill
    PREMIUM
    update/video

    Recreatie­be­heer­der De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroe­pen uit Mill

    MILL/LANGENBOOM - Bedreigingen waren zijn deel toen een van de beheerders van recreatieplas De Kuilen tussen Mill en Langenboom de parkeerplaats op slot probeerde te doen omdat het zaterdag te druk werd. De man wil niet met zijn naam in de krant vanwege de bedreigingen. Hij zegt bang te zijn geweest om klappen te krijgen.

Maasland