Volledig scherm
PREMIUM
Slalommen tussen de betonblokken door op de Katwijkseweg in Cuijk. © Theo Peeters

Met ruim 90 langs de betonblokken in Cuijk: ‘Hier wordt veel te hard gereden’

CUIJK - Ze moeten ongelukken voorkomen, drie betonblokken midden op de Katwijkseweg in Cuijk. Maar dat lukt lang niet altijd, tot onvrede van aanwonenden.  

Bewoonster Mariëtte Scheepers zag het gebeuren. Ze liet zaterdagavond laat net de hond uit voor een laatste ronde, toen een bestuurder met zijn auto op een van de betonblokken reed op de Katwijkseweg, tegenover het nieuwe Merletcollege in Cuijk. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Filmmaker Daan logeerde bij een kloosterorde en praatte over het celibaat: ‘Ze waren er zo open over’
    PREMIUM

    Filmmaker Daan logeerde bij een kloosteror­de en praatte over het celibaat: ‘Ze waren er zo open over’

    SINT AGATHA / OOIJ - Op jonge leeftijd kozen de kloosterlingen van de Kruisheren in Sint Agatha voor het celibaat: een leven zonder seks of liefdesrelatie. Voor de camera van documentairemaker Daan Jongbloed (1984) uit Ooij deelden ze gedachten die ze hun leven lang onbesproken hebben gelaten. Op het Nederlands Film Festival gaat zijn documentaire in première: ‘Celibaat’. Monoloog van de maker die buiten beeld blijft.

Maasland