De biomassacentrale in Cuijk.
Volledig scherm
PREMIUM
De biomassacentrale in Cuijk. © Lex van Lieshout

Milieuorganisatie pleit voor sluiting biomassacentrale Cuijk

CUIJK - De biomassacentrale in Cuijk zou moeten sluiten omdat de centrale geen natuurvergunning heeft terwijl er afval wordt meeverbrand en bovendien de controle niet op orde is. Zo'n vergunning zou nodig zijn om de uitstoot van de fabriek in de natuurlijke omgeving toe te staan. Dat zegt milieuorganisatie Mobilisation for the Environment. 

22 reacties

 • ikke

  2 jaar geleden
  Maar kost de samenleving miljarden door hun idioten gezeik, heel Nederland is uitgebouwd, er kunnen geen huizen meer bijkomen, allemaal door enkele idioten die vergeten zijn om echt goed werk te gaan verrichten in Afrika, daar kunnen ze de wereld wel gaan verbeteren, maar hier in Nederland betalen de burgers duizenden euro's extra per jaar door dit gezeik.
 • T1plotseling

  2 jaar geleden
  Met die 4 miljoen retour ben ik het niet eens; dat zijn er nog te weinig!!
 • T1plotseling

  2 jaar geleden
  Nee Ikke, die zure regen stopte, doordat m.n. de auto-industrie allerlei verbeteringen deed, welke de uitstoot minimaliseerden. Daarbij gesteund door de opkomst van steeds betere elektronica en mindere luchtweerstand en andere maatregelen. Bij de vee-industrie gebeurt het omgekeerde. Dat heeft het bedrog van de PAS, zelfs internationaal helder gemaakt. Maar u mag gerust blijven geloven in de Heilige Trump en consorten...
 • Dion Binsbergen

  2 jaar geleden
  Die oude busjes mogen wel als Foodtruck onze nieuwe bestrating (Schaeck mathonsingel) zwaar met olie vervuilen en dan blijft dat gewoon jaren zichtbaar (tussen de kauwgomvlekken).
 • Mattie

  2 jaar geleden
  Zeker ook nog nooit belasting betaald! Alles afgetrokken, wat de gewone hardwerkende Nederlander niet kan!
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Maasland