Blik op het mogelijk nieuwe Romeins kwartier van Cuijk, met op de voorgrond de Maaskade. De blauwe kom rechts met gebouw eronder moet het Ceuclum Archeo Experience center worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Blik op het mogelijk nieuwe Romeins kwartier van Cuijk, met op de voorgrond de Maaskade. De blauwe kom rechts met gebouw eronder moet het Ceuclum Archeo Experience center worden. © © artist-impression Di-visie/corporate identity & branding - Cuijk

Mogelijke bouw Romeins experience-center nu al gevoelig, graven moeten wijken

CUIJK - De mogelijke bouw van een zogeheten archeologisch experience-center nabij de kerk van Cuijk ligt, zo blijkt, nu al gevoelig. 

Het ruim 800 vierkante meter groot belevings- en kenniscentrum over het Romeins verleden van Cuijk zou over enkele jaren moeten komen op de plek waar nu nog de oude begraafplaats van Cuijk ligt, naast de voormalige kerktoren. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland