Een medewerker van de gemeente Cuijk hielp buurtbewoners vorige week duizenden pillen uit de struiken in de wijk Padbroek op te rapen. Totale oogst: zo'n twee kilo.
Volledig scherm
PREMIUM
Een medewerker van de gemeente Cuijk hielp buurtbewoners vorige week duizenden pillen uit de struiken in de wijk Padbroek op te rapen. Totale oogst: zo'n twee kilo. © Ed van Alem

Mysterie in Cuijkse wijk Padbroek: bij de apotheek krijg je niet zo veel pillen mee

uitlegCUIJK - Het blijft mysterieus: vorige week vonden bewoners van de wijk Padbroek in Cuijk pillen tussen de struiken in hun buurt. Samen met medewerkers van de gemeente raapten ze in twee dagen tijd duizenden pillen op, zo’n twee kilo in totaal. Wie de pillen rondstrooide en waarom, is nog altijd niet bekend. Maar er zijn meer vragen.

1 reactie

 • A.M.B. Loeffen

  1 maand geleden
  Ik heb deze pillen blijkbaar al de zondagochtend daarvoor op een plek gezien tijdens het verzamelen van zwerfafval, dacht dat het snoepjes waren.
 1. BBB-Kamerlid Caroline van der Plas doet mee aan De Slimste Mens: ‘Dit kan mijn imago vernietigen’
  PREMIUM
  6

  BBB-Kamerlid Caroline van der Plas doet mee aan De Slimste Mens: ‘Dit kan mijn imago vernieti­gen’

  ‘Het grootste afbreukrisico in mijn hele leven neem ik met mijn deelname aan #deslimstemens’, twittert politica Caroline van der Plas begin deze week. Toch deinst de in Cuijk geboren voorvrouw en enig Kamerlid van BoerBurgerBeweging (BBB) er niet voor terug om in een van die bekende quiz-stoelen stoelen in een rijtje van drie te gaan zitten. ,,Dit kán mijn imago helemaal vernietigen, maar ik ga deze uitdaging graag aan.’’

Maasland