Regenboogzebra in Winterswijk. Krijgt Land van Cuijk die ook?
Volledig scherm
PREMIUM
Regenboogzebra in Winterswijk. Krijgt Land van Cuijk die ook? © Jan Ruland van den Brink

Nieuwe Land van Cuijk wordt een regenbooggemeente: ‘Iedereen hoort erbij’

LAND VAN CUIJK - Zebrapaden in regenboogkleuren in het centrum van Boxmeer of Mill? Een regenboogrotonde of -fietspad misschien wel ergens in Cuijk of Grave. Of: wapperende regenboogvlaggen en passende ledreclame op gebouwen van de nieuwe gemeente.

11 reacties

 • Jan Willems

  2 weken geleden
  Ik heb al een auto op de rem zien gaan, door dit soort ideoterie! Een zebrapad heet naar dat dier, dat zwart/ wit is. En geen regenboogkleuren heeft. Stop deze gekheid, eer er ongelukken gebeuren!
 • Marcel Rijkers

  2 weken geleden
  A vd hoog heeft het juist verwoord en ook Marloes mijn complimenten voor je reactie!
 • Marloes Kruiper

  2 weken geleden
  Waarom discriminatie op basis van differentiatie? Ik wordt er persoonlijk niet blij van om er op elke straathoek een mislukte regenboogvlag te zien. Tenzij LvC de gebruikelijke 7 kleuren aanhoudt. En er op elk zebra, sorry, regenboog pad, aan herinnert te worden dat ik "speciaal" ben. Ik vond mezelf normaal. Tenzij deze onzin er doorheen komt. Dit is in mijn ogen juist discriminatie, hokjesdenken. En nog duur ook. M.a.w. helemaal eens met Liberaal LvC, LPG en FvD: onderzoek eerst de behoefte.
 • Jan Willems

  2 weken geleden
  Helemaal eens met A v.d. Hoog! Dit soort gekheid is vragen om ongelukken!
 • Charles de Wit

  2 weken geleden
  Rijkers is toch zo'n 'echte Hollandse vent'? Kent deze cro-magnon niet het spreekwoord "de soep wordt niet zo heet gegeten als die wordt opgediend "? Maar het past in het gedachtegoed van extreem rechts om heel hard 'ikku-ikku-en-de-rest-kan-stikken' te roepen, en een plaats waar iedereen gelijkwaardig is, is een gruwel voor ze.

Maasland