Het station in Cuijk, dinsdag na de steekpartij.
Volledig scherm
PREMIUM
Het station in Cuijk, dinsdag na de steekpartij. © SK-Media

Nog veel vragen rond steekpartij in spits bij station Cuijk: ‘Ik pakte papier om het bloeden te stelpen’

CUIJK - De oorzaak van de steekpartij bij het station in Cuijk, dinsdagmiddag rond halfzes, ligt mogelijk in de ‘relationele sfeer’. Dat zegt een politiewoordvoerder. Bij het incident raakte een jongeman zwaargewond. Twee anderen, een man en een vrouw, raakten eveneens gewond.

4 reacties

 • H Jager

  1 week geleden
  Wat voor een opvoeding hebben deze jonge mensen toch gehad. Hier hebben ouders toch ook schuld aan, er is m.i. door in de normen en waarden en vooral de vrije opvoeding niets van terecht gekomen .Laat ze de militaire dienstplicht maar weer opnieuw invoeren , het wordt 1 losgeslagen bende in Nederland , waar ook onschuldige burgers onder leiden. de straffen moeten met 300 % omhoog
 • Bert Gransen

  1 week geleden
  Tinus aardsen heeft overal een oplossing voor. Stem tinus aardsen. Sarcas3trouwens tinus.
 • Pam Smets

  1 week geleden
  Denk dat de verharding in onze maatschappij al lang bezig is, nog net geen Amerikaanse toestanden maar zitten we niet zo heel ver van af. En menig Nederlands burger, oud en jong, loopt met een ‘wapen’ op zak, al is het alleen maar als veiligheid/cq eventueel zelfverdediging waar nodig…..
 • tinus aardsen

  1 week geleden
  Ze moeten de jeugd tegenwoordig maar gaan visiteren voordat ze de trein, bus, taxi en uitgaansgelegenheden binnen gaan, want het is niet normaal meer dat jongeren messen en andere wapens meebrengen in het openbare leven, dan ben je al met voorbedachte rade bezig om iemand anders leed aan te doen, want die nemen die messen niet mee om een appeltje te schillen! Hard aanpakken dat tuig!!

Maasland