Met straatgraffiti van spelende kinderen, zoals hier in Beers, probeert de gemeente Cuijk weggebruikers al langer bewust te maken niet te hard te rijden.
Volledig scherm
PREMIUM
Met straatgraffiti van spelende kinderen, zoals hier in Beers, probeert de gemeente Cuijk weggebruikers al langer bewust te maken niet te hard te rijden. © Theo Peeters

Noodkreet dorpsraden en scholen: onveilig fietsen voor kinderen tussen Beers en Vianen

BEERS/ VIANEN - Voor kinderen van de basisscholen in Vianen en Beers en voor sportende jeugd is het onveilig fietsen tussen de twee dorpen. Dat vindt zowel de dorpsraad van Vianen als die van Beers.

3 reacties

 • Frans van Raaij

  3 weken geleden
  Leg in plaats van die idiote Romeinse tempel maar een fietspad aan tussen Vianen en Beers. Veel beter besteed!
 • nico laaren

  3 weken geleden
  Maak de fietsers maar eens bewuster, die letten helemaal nergens op.
 • GJ Wolf

  3 weken geleden
  Beste wethouder Sölez, de financiering kan geen argument zijn. Voor de zoveelste keer gaat voor de uitstraling van de gemeente het Louis Jansenplein op de schop en is er een tweede directeur in de schouwburg aangesteld! Tevens vult de gemeente jaarlijks de structurele tekorten (bijna 1 miljoen euro) aan van diezelfde schouwburg. In dit licht bezien kan de financiering van een fietspad ten behoeve van de veiligheid van inwoners in uw gemeente toch geen probleem zijn.
 1. Provincies betalen niet mee aan tekort Maaslijn, Rijk moet extra 79 miljoen betalen
  PREMIUM
  2

  Provincies betalen niet mee aan tekort Maaslijn, Rijk moet extra 79 miljoen betalen

  BOXMEER - De provincies Limburg, Brabant en Gelderland zijn niet van plan mee te betalen aan het miljoenentekort dat is ontstaan op plannen voor de elektrificatie en verdubbeling van de Maaslijn. De drie provincies hebben een brief gestuurd aan staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat. Daarin houden ze vast aan het standpunt dat het Rijk voor het ontstane tekort moet opdraaien.
 1. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

 2. Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede
  Play

  Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede

Maasland