Volledig scherm
Asfalteren. © Jan de Groen

Opgelet: werkzaamheden aan N321 tussen Beers en Cuijk

BEERS/CUIJK - De komende twee weken (van 20 mei tot en met 5 juni) wordt er gewerkt aan de provinciale weg (N321) tussen  Beers en Cuijk. Volgens de provincie Noord-Brabant is onderhoud nodig om de weg veilig en bereikbaar te houden tot de in later stadium geplande reconstructie.

In de nacht van maandag 20 mei, dinsdag 21 mei en woensdag 22 mei wordt er tussen 21.00 en 6.00 uur gewerkt

Verder wordt er gewerkt van dinsdag 4 juni 19.00 uur tot de volgende ochtend 6.00 uur.  Er wordt een omleidingsroute ingesteld. 

Weersomstandigheden

De provincie laat weten dat werkzaamheden alleen doorgaan als de weersomstandigheden dat toe laten. 

Aanvankelijk zou er dit jaar groot onderhoud zijn aan de N321 tussen Cuijk en Grave. Maar vanwege een voorgenomen reconstructie is groot onderhoud uitgesteld. Momenteel bekijkt de provincie hoe die reconstructie er uit moet gaan zien.

Inwoners van Gassel hebben al aan de bel getrokken om de provinciale weg ter hoogte van het dorp veiliger te krijgen. Snelheidsremmende maatregelen als stoplichten of een rotonde zou daarbij een optie zijn.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland