Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Politie Cuijk

Oplichters komen brutaal aan de deur voor je bankpas, Cuijkse Lucy (67) was er bijna ingetrapt

CUIJK/MILL - De 67-jarige Lucy uit Cuijk was er bijna ingetuind. Ook zij kreeg onlangs een telefoontje van een ‘bankmedewerker’ van de Fraudehelpdesk. ‘De bank’ kwam wel even langs om haar bankpas mee te nemen. Er was namelijk illegaal geld overgemaakt van haar rekening. Uit voorzorg was die nu ‘geblokkeerd’. 

5 reacties

 • Jessica Berends

  2 weken geleden
  Als dit soort lui een zielig verhaal opgangen bij de rechter (als ze daar al komen, ze zijn nu al vrijgelaten) over de trauma's die ze opliepen toen hun goudvis dood ging, krijgen ze geen straf maar een kansenparelstraject. Want dat is Nederland, daar wordt niet gestraft.
 • M. Diepeveen

  2 weken geleden
  Trieste verhaal. Aan de ander kant lijkt het soms dat mensen niet weten wat er in de wereld grande is. De laatste jaren waarschuwt men volop en nog steeds zijn er mensen die er intrappen.
 • Peter Timmer

  2 weken geleden
  Ik zit nog steeds te wachten dat ze eens bij mij aan de deur komen, alleen bij de ouderen onder ons durven ze dat. Gewoon triest volk.
 • Sjors Boymans

  2 weken geleden
  Heel triest deze gewetenloze nietsnutten. Probleem blijft ook dat ze er zonder veel schade mee wegkomen. Weekje plantsoen schoffelen en weer verder mensen oplichten. Maak maar eens gewoon de namen en woonplaats bekend van deze gasten zodat hele buurt weet wat voor een losers het zijn. Maar ja privacy hè.
 • Willem W

  2 weken geleden
  De verdachte Rotterdammer is volgens de politie weer vrijgelaten, het is tóch niet te filmen. Straffen hier in dit land zijn gewoon een lachertje.

Maasland