De start van de politieke campagne vanwege de aanstaande herindeling in de volle schouwburg Cuijk. Liesbeth van Heeswijk in gesprek met Martijn Schwillens.
Volledig scherm
PREMIUM
De start van de politieke campagne vanwege de aanstaande herindeling in de volle schouwburg Cuijk. Liesbeth van Heeswijk in gesprek met Martijn Schwillens. © Ed van Alem

Opnieuw discussie over coronapas bij politieke bijeenkomst

LAND VAN CUIJK  - D66 wil dat de coronapas voortaan verplicht wordt voor verkiezingsbijeenkomsten die binnen gehouden worden. Bij de aftrap van de verkiezingscampagne, afgelopen maandag in de Schouwburg in Cuijk, was dat niet het geval. 

10 reacties

 • Charles de Wit

  1 jaar geleden
  Rijkers Dom, dom, dom mannetje. Geen enkel vaccin werkt 100%, en dat had je geweten als je opgelet had bij biologie. En verder; bijwerkingen? Zoals koorts, galbulten, huiduitslag, bloedarmoede, duizeligheid, sufheid, lage bloeddruk, jeuk, depressie, verwardheid, maag-darmklachten, afwijkende leverfunctie, leverfalen? Oh wacht, dat is bij paracetamol. Alles heeft kans op bijwerkingen, maar als je zo bang bent voor een minuscule kans, moet je onder een stolp gaan zitten en ons laten leven.
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  @Marcel het is géén testvaccin meer, en gevaccineerden komen veel minder in het ziekenhuis terecht. Misschien moet je maar iets minder op feestboek gaan zitten.
 • Leny Theunissen

  1 jaar geleden
  Bvd Laar Prachtig gewoon Helemaal mee eens . De ziekenhuizen weer vol met ongevaccineerde op de IC Nou ik zou zeggen achteraan sluiten
 • Charles de Wit

  1 jaar geleden
  B vd Laar Maar dat is gewoon de ikkuh-ikkuh-ikkuh-en-de-rest-kan-stikkuh instelling van alle wappies. Ik wil naar Cambodja, dus ik neem de dtp en hepatitis A en B en alle andere shots wel, al hebben we daar in Nederland geen last van. Maar een paar injecties om je eigen buren te beschermen? Nee, dat doe ik niet.
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Een goede ventilatie bij een politieke bijeenkomst is belangrijker dan de Coronapas. D66 weet dit inmiddels ook - hoop ik.