De start van de politieke campagne vanwege de aanstaande herindeling in de volle schouwburg Cuijk. Liesbeth van Heeswijk in gesprek met Martijn Schwillens.
Volledig scherm
PREMIUM
De start van de politieke campagne vanwege de aanstaande herindeling in de volle schouwburg Cuijk. Liesbeth van Heeswijk in gesprek met Martijn Schwillens. © Ed van Alem

Opnieuw discussie over coronapas bij politieke bijeenkomst

LAND VAN CUIJK  - D66 wil dat de coronapas voortaan verplicht wordt voor verkiezingsbijeenkomsten die binnen gehouden worden. Bij de aftrap van de verkiezingscampagne, afgelopen maandag in de Schouwburg in Cuijk, was dat niet het geval. 

15 reacties

 • Marcel Rijkers

  1 maand geleden
  Charles, wie hier dom is komen we in de toekomst wel achter… en die bijwerkingen van paracetamol ken ik want daarom gebruik ik die niet want bij mij zijn die bijwerkingen erger dan de positieve dingen van paracetamol. Staat ook in mijn dossier, dus niets nieuws voor mij. Het tijdelijk toegelaten Corona vaccin heeft voor mij en de mensen om mij heen ook geen toegevoegde waarde want na 1,5 jaar Corona nog steeds niemand van ons in het ziekenhuis geweest voor Corona, vlees eten…
 • Charles de Wit

  1 maand geleden
  Rijkers Dom, dom, dom mannetje. Geen enkel vaccin werkt 100%, en dat had je geweten als je opgelet had bij biologie. En verder; bijwerkingen? Zoals koorts, galbulten, huiduitslag, bloedarmoede, duizeligheid, sufheid, lage bloeddruk, jeuk, depressie, verwardheid, maag-darmklachten, afwijkende leverfunctie, leverfalen? Oh wacht, dat is bij paracetamol. Alles heeft kans op bijwerkingen, maar als je zo bang bent voor een minuscule kans, moet je onder een stolp gaan zitten en ons laten leven.
 • Marcel Rijkers

  1 maand geleden
  Mattie, het is nog steeds een tijdelijk toegelaten vaccin, en de lijst met bijwerking is ondertussen behoorlijk groot geworden, en al die info zal eind 2023-2024 in de bijsluiter worden opgenomen. Alle mogelijk nadelige gevolgen van het vaccin die in de toekomst mogelijk boven water kunnen komen waardoor claims kunnen komen zijn door de overheid overgenomen, dus de fabrikant is daarvan gevrijwaard! Het vaccin helpt wel, maar de natuurlijke weerstand helpt ook...!
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  @Marcel het is géén testvaccin meer, en gevaccineerden komen veel minder in het ziekenhuis terecht. Misschien moet je maar iets minder op feestboek gaan zitten.
 • Marcel Rijkers

  1 maand geleden
  Charles, er is een heel groot verschil, het Corona vaccin is een tijdelijk toegelaten testvaccin wat medio 2023-2024 een definitieve toelating kan krijgen en de door jou genoemde andere vaccins zijn definitief toegelaten vaccins! Maar dat zul je wel niet willen begrijpen! Gevaccineerde kunnen nog steeds andere besmetten, en dus ook andere kwetsbare gevaccineerde!!

Maasland