Het coronavirus.
Volledig scherm
Het coronavirus. © Shutterstock.

Opnieuw meer besmettingen in het Land van Cuijk, maar wel minder patiënten erbij dan dag eerder

CUIJK / BOXMEER / GENNEP -  Het aantal coronabesmettingen in het Land van Cuijk en Gennep is in een dag tijd met twee nieuwe patiënten gestegen. Gisteren waren het er zes. 

In de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis zijn er in totaal 53 besmettingen.

In bijna alle gemeentes is het aantal besmettingen op woensdag gelijk gebleven. Alleen in Cuijk is het aantal patiënten met twee toegenomen, van zes naar acht. 

In Boxmeer zijn er nu in totaal negen. In Gennep zijn er zeven mensen positief getest op corona. In Grave is de teller op elf gebleven en in Mill en Sint Hubert hebben vijf mensen de longziekte. 

Sint Anthonis

Nog steeds heeft Sint Anthonis het hoogste aantal coronapatiënten in het Land van Cuijk en Gennep: dertien. Dit getal blijft al sinds 22 maart stabiel.

  1. Het is nog even wennen aan Cuijks interactief vragenuurtje met burgemeester Hillenaar

    Het is nog even wennen aan Cuijks interac­tief vragenuur­tje met burgemees­ter Hillenaar

    CUIJK - ,,Raar, om in zo'n lege zaal wat te gaan zeggen. Het voelt als een pastoor die in een lege kerk probeert zijn zondagsdienst in ere te houden.” Met die woorden begon burgemeester Wim Hillenaar maandagavond een interactieve bijeenkomst in de raadszaal van Cuijk. Een bijeenkomst ook waarin raadsleden en inwoners van Cuijk via sms vragen konden stellen. Welgeteld drie vragen kreeg de burgemeester te beantwoorden.

Maasland