Volledig scherm
PREMIUM
Richard van Overbeek met zijn kampioenskoe Paris 6. © Theo Peeters

Paris 6, de Doutzen van Beers

EK mooiste koeBEERS - Bij de verkiezing van de mooiste koe van Europa draait het om mooie poten en een zachte vacht. Richard Gosens-van Overbeek deed mee met Paris.

Hoge hakken en mooie praatjes waren niet nodig op de onlangs gehouden Europese missverkiezingen in het Belgische Libramont. Mooie poten en een zachte vacht, daar draaide het om tijdens de verkiezing van de mooiste koe.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Krijgt een Cuijkse ontuchtpleger opnieuw dwangverpleging? Rechtbank stelt beslissing uit

    Krijgt een Cuijkse ontuchtple­ger opnieuw dwangver­ple­ging? Rechtbank stelt beslissing uit

    DEN BOSCH / CUIJK - De rechtbank in Den Bosch schuift een beslissing over het ‘hervatten’ van de dwangverpleging van een 53-jarige Cuijkse tbs-patiënt voor zich uit, tot er meer duidelijkheid is over alternatieve behandelingen buiten de tbs-kliniek. De Cuijkenaar is veroordeeld voor ontucht met een kind en ‘schennis van de eerbaarheid’ in 1997. Hij kreeg in dat kader de tbs-maatregel opgelegd.

Maasland