Volledig scherm
PREMIUM
Taxibusjes bij De Wingerd in Cuijk, school voor speciaal basisonderwijs. © Ed van Alem

Proef in Cuijk: kinderen Land van Cuijk dichter bij huis naar speciaal onderwijs

CUIJK - Kinderen met een fysieke of motorische beperking uit het Land van Cuijk kunnen na de herfstvakantie dit najaar dichter bij huis naar school. 

De Wingerd in Cuijk, school voor speciaal basisonderwijs, wordt zo aangepast dat kinderen er naar een zogeheten integratieklas kunnen. Ook komt er personeel op school dat ervoor opgeleid is deze kinderen goed te kunnen begeleiden. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Taart voor ondernemers op Dag van de Ondernemers

    Taart voor onderne­mers op Dag van de Onderne­mers

    CUIJK - Hij had het er maar druk mee, wethouder Maarten Jilisen. De halve vrijdag bracht hij taart rond bij verschillende bedrijven in de gemeente Cuijk. Net als in veel andere gemeenten werd in Cuijk de Dag van de Ondernemer gevierd. Jilisen nam in zijn eentje al acht bedrijven voor zijn rekening waar hij verraste met de taart. Hier neemt John Verhoeven, directeur van metaalconstructie-, las- en montagebedrijf Friver het gebak in ontvangst.

Maasland