QR-dictatuur? De meeste mensen halen de schouders op

CUIJK/BOXMEER - Het lijkt een love and peace bijeenkomst van hippies uit de jaren zestig. Een groen camperbusje, rode hartjesballonnen en dekens in allerlei kleuren. Een sit-in op het Louis Janssenplein in Cuijk. Het is een protest tegen de ‘QR-dictatuur’. 

4 reacties

 • Frans van Raaij

  4 weken geleden
  J. Zomers. Sorry dat je 'misschien' verkeerd bent voorgelicht maar een verplichte QR code bestaat niet! Men kan zich gewoon telkens laten testen. De keuze is aan de mensen!
 • J. Zomers

  4 weken geleden
  @Marcel, er is meer aan de hand. Via de Noodwet kondigt Hugo de Jonge allerlei maatregelen af. Lockdown, avondklok en nu de QR-verplichting * hierbij krijgt hij steun van opper burgemeester Hubert Bruls - middels inzet van boa's worden wij gedwongen hieraan gehoor te geven. Een gevaarlijke ontwikkeling waarbij zelfs kinderen van 13 jaar nu aan de QR-verplichting moeten voldoen. De overheid is dwangmatig bezig, dat blijft zo... nu is het Corona en dadelijk krijgen we dit bij het Klimaat.
 • Marcel Rijkers

  4 weken geleden
  J.zomers, 1 november zullen we nog geen nieuw kabinet hebben, dus normaal zal het dan nog niet zijn. Ik hoop dat we op 1 november nieuwe verkiezingen hebben, dan krijgen we een kans dat het normaal word…! Als niet gevaccineerde zal ik wel een flinke korting op de belasting krijgen omdat ze voor mij geen ebt kosten hebben, en ook geen test kosten. En ik wil best tekenen dat ik niet op een ic wil opgenomen worden als mogelijke Corona patiënt, ik heb gewoon natuurlijke weerstand…
 • J. Zomers

  1 maand geleden
  De mensen zien dat Corona bijna voorbij is... waarvoor zullen we ons nog druk maken? In Zweden, Noorwegen, Denemarken en Engeland is alles weer normaal. De verwachting is dat per 1 november het hier ook over en sluiten is.
 1. Directie E-bike vraagt politie om extra beveiliging na reeks van aanslagen en brandstichtingen
  PREMIUM
  3

  Directie E-bike vraagt politie om extra beveili­ging na reeks van aanslagen en brandstich­tin­gen

  De directie van het bedrijf Ebike4Delivery met vestigingen in Cuijk en Nijmegen heeft de politie extra beveiliging gevraagd. Sinds in januari de grote loods in Cuijk in vlammen opging, werd het bedrijf geteisterd door aanslagen. Negen keer is brand gesticht en zijn woningen van leidinggevenden beschoten. Volgens de politie is het onderzoek naar de e-bike-aanslagen ‘in volle gang’.

Maasland