QR-dictatuur? De meeste mensen halen de schouders op

CUIJK/BOXMEER - Het lijkt een love and peace bijeenkomst van hippies uit de jaren zestig. Een groen camperbusje, rode hartjesballonnen en dekens in allerlei kleuren. Een sit-in op het Louis Janssenplein in Cuijk. Het is een protest tegen de ‘QR-dictatuur’. 

3 reacties

 • Frans van Raaij

  1 jaar geleden
  J. Zomers. Sorry dat je 'misschien' verkeerd bent voorgelicht maar een verplichte QR code bestaat niet! Men kan zich gewoon telkens laten testen. De keuze is aan de mensen!
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  @Marcel, er is meer aan de hand. Via de Noodwet kondigt Hugo de Jonge allerlei maatregelen af. Lockdown, avondklok en nu de QR-verplichting * hierbij krijgt hij steun van opper burgemeester Hubert Bruls - middels inzet van boa's worden wij gedwongen hieraan gehoor te geven. Een gevaarlijke ontwikkeling waarbij zelfs kinderen van 13 jaar nu aan de QR-verplichting moeten voldoen. De overheid is dwangmatig bezig, dat blijft zo... nu is het Corona en dadelijk krijgen we dit bij het Klimaat.
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  De mensen zien dat Corona bijna voorbij is... waarvoor zullen we ons nog druk maken? In Zweden, Noorwegen, Denemarken en Engeland is alles weer normaal. De verwachting is dat per 1 november het hier ook over en sluiten is.