Volledig scherm
Rust in het centrum van Haps. Op 17 september is dat voor één dag anders. © Ed van Alem

Randweg Haps maandag 17 september dicht

HAPS  - Op maandag 17 september wordt het weer ouderwets druk in het centrum van Haps. Die dag dendert al het verkeer door het dorp dat normaal gesproken over de nieuwe randweg gaat.  Dat is nodig omdat er bij de rotonde Zoetsmeerweg schade aan het wegdek is ontstaan. De nieuwe rondweg (N264) werd eind vorig jaar in gebruik genomen. 

De afsluiting gaat die maandag nog voor de ochtendspits in en duurt tot na de avondspits. Het verkeer wordt door de kom van Haps omgeleid. 

 'Die schade zal snel erger worden als die niet op korte termijn wordt hersteld', laat een woordvoerder van de gemeente Cuijk weten.  'Ook is hier en daar lichte spoorvorming geconstateerd. De werkzaamheden bestaan uit het wegfrezen van de huidige deklaag, het schoonmaken van de ondergrond en het opnieuw aanbrengen van een deklaag. Tot slot wordt de wegmarkering weer aangebracht.'

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland