Voorbeeld van een tillift in een zwembad elders.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorbeeld van een tillift in een zwembad elders. © Robin Hilberink

Slepend conflict zwembad Cuijk: gehandicapten aan lot overgelaten, zonder tillift

CUIJK - Mensen met een beperking kunnen niet fatsoenlijk in en uit het zwembad in Cuijk, omdat een tillift nog altijd ontbreekt. De gehandicapten zijn de dupe van een slepend conflict tussen beheerder en gemeente.

12 reacties

 • Heidi Roelofs

  7 maanden geleden
  Ik bedoelde dus het toenmalige college.
 • Heidi Roelofs

  7 maanden geleden
  @elsweber-vandreuten ik moet je teleurstellen, het was niet de VVD, maar de toemalige coalitie en gemeenteraad. De VVD is juist strijdbaar hierin. De huidige wethouder van LLVC heeft hierin heel wat steken laten vallen door de beheerder niet de pin op de neus te zetten. Hij vindt de staat van het zwembad wel meevallen. Kijk de livestream van de gemeenteraad maar terug.
 • Frans van Raaij

  7 maanden geleden
  Deze sportaccomodatie met zwembad heeft zijn beste tijd gehad blijk wel. Dus slopen en totale nieuwbouw is hier op zijn plaats. En dan een nieuwe beheerder, maar niet Laco aub!
 • martien vondenhoff

  7 maanden geleden
  als met de beheerder niet te praten valt de vergunning meteen in treken en sluiten die hap. zwemen is voor iedereen en anders maar voor niemand martien vondenhoff
 • Astrid van Empel

  7 maanden geleden
  Heel triest. Vooral ook omdat het kleine beetje onafhankelijkheid wat je hebt. Echt voelt als “ afgepakt.” Zelf kom ik in mijn rolstoel tot de hal In mijn woonplaats: nieuw gebouwd zwembad: 2021. Waar ik met mijn rolstoel niet naar binnen mag. Moet overstappen op een doucherolstoel. Voor mij onmogelijk. Ik schreef aan de wethouder: “ Dit ben ik in de hele wereld nooit tegengekomen.” Kwam zij gelijk in actie en kijkt naar mogelijkheden. Geen rolstoel, dan ook controle op gewassen voeten graag.