Volledig scherm
De straatverlichting in Cuijk viel donderdagavond uit. © SK-Media

‘Spontane storing’ straatverlichting

CUIJK - Een ‘spontane storing’ in de zender die de straatverlichting aanstuurt, is de reden dat een flink deel van Cuijk, Mill en Boxmeer gisteravond en nacht in het donker zat. Reparateurs zijn bezig het euvel te verhelpen.

Dat laat een woordvoerder van energieleverancier Enexis laten weten. Het bedrijf hoopt dat de storing voor vanavond verholpen is. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Taart voor ondernemers op Dag van de Ondernemers

    Taart voor onderne­mers op Dag van de Onderne­mers

    CUIJK - Hij had het er maar druk mee, wethouder Maarten Jilisen. De halve vrijdag bracht hij taart rond bij verschillende bedrijven in de gemeente Cuijk. Net als in veel andere gemeenten werd in Cuijk de Dag van de Ondernemer gevierd. Jilisen nam in zijn eentje al acht bedrijven voor zijn rekening waar hij verraste met de taart. Hier neemt John Verhoeven, directeur van metaalconstructie-, las- en montagebedrijf Friver het gebak in ontvangst.

Maasland