Paleis van Justitie in Den Bosch.
Volledig scherm
PREMIUM
Paleis van Justitie in Den Bosch. © ANP

Spuugde, hapte en hoestte een Nijmegenaar (51) om zich heen na winkeldiefstal in Cuijk? ‘Ik bijt niet, ik heb geen gebit’

CUIJK / NIJMEGEN - Een 51-jarige Nijmegenaar trok zijn mondkapje van het gezicht, toen medewerkers van supermarkt Coop in Cuijk hem op 16 december betrapten bij de diefstal van biefstuk en ossenhaas. De man spuwde, hapte en hoestte vervolgens in de richting van deze mensen. Hij stond woensdag voor de politierechter in Den Bosch op verdenking van een ‘diefstal, gevolgd door geweld’.

6 reacties

 • alleen -de waarheid

  2 maanden geleden
  Nou Paul bekker ik heb zelf ook geen gebit maar ik kan echt wel biefstuk eten duurt wel iets langer maar dan heb je er ook wat langer wat aan voor de prijs.
 • Evil Admin

  2 maanden geleden
  Als iemand zo'n onverbeterbare draaideurcrimineel is geworden zal de standaardstraf voor dit soort misdaden niet meer afschrikken maar gewoon als bedrijfsrisico worden beschouwd. En waarschijnlijk zelfs als een acceptabel dak boven het hoofd. Dit vraagt om een andere aanpak, 1 waarop ik niet zo snel een antwoord binnen 500 karakters heb.
 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Kijk....! dit begint al aardig op een echte straf te lijken....! die oudbakken taakstrafjes moeten in dit soort gevallen gewoon in het blik blijven...!
 • Paul Bekker

  2 maanden geleden
  Maar wel biefstuk eten zonder gebit??? Tuurlijk jongen.....
 • Ton Ton

  2 maanden geleden
  Kijk. Dat begint er qua straf op te lijken.
 1. Baudet op campagne in Veenendaal: 'Vaccineren is onzinnig'
  Play

  Baudet op campagne in Veenendaal: 'Vaccineren is onzinnig'

 2. OM: Filmpje Tarik Z. niet strafbaar
  Play

  OM: Filmpje Tarik Z. niet strafbaar

Maasland