Staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat (D66) en Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat (VVD) in de Tweede Kamer tijdens een debat over het storten van granuliet in zandwinplas Over de Maas.
Volledig scherm
PREMIUM
Staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat (D66) en Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat (VVD) in de Tweede Kamer tijdens een debat over het storten van granuliet in zandwinplas Over de Maas. © ANP

Staatssecretaris: geen kankerverwekkende stof in Kraaijenbergse plassen aangetroffen

DEN HAAG - Er is recent tóch onderzoek gedaan naar mogelijke kankerverwekkende stoffen door de granulietstort in de Kraaijenbergse plassen bij Cuijk. Dat zei staatssecretaris Stientje van Veldhoven gisteren in een debat met de Tweede Kamer over de stort van granuliet even verderop in Over de Maas bij Dreumel.

 1. Hoorapparaat gelanceerd door afdoen mondkapje: ‘We hebben meer klanten die nu hun hoortoestel kwijt zijn’
  PREMIUM

  Hoorappa­raat gelanceerd door afdoen mondkapje: ‘We hebben meer klanten die nu hun hoortoe­stel kwijt zijn’

  GROESBEEK/NIJMEGEN/ARNHEM/CUIJK - Mondkapjes en hoorapparaten, het blijkt een ongelukkige combinatie. Het opzetten van een mondkapje wil nog wel lukken. Maar bij het afzetten gaat het mis. Meer dan eens wordt het vaak minuscule hoorapparaat gelanceerd. En zie het dan maar eens terug te vinden voordat het onder de wielen van een passerende auto plat wordt gereden of onder een winkelwagentje terecht komt.
 1. Bijtende winkeldief overmeesterd door personeel en omstanders
  Play

  Bijtende winkeldief overmees­terd door personeel en omstanders

 2. Politie zoekt naar illegaal vuurwerk in auto's op A12
  Play

  Politie zoekt naar illegaal vuurwerk in auto's op A12

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland