Volledig scherm
Door een aanrijding op het spoor rijden er tot twaalf uur geen treinen maar bussen tussen Mook-Molenhoek en Cuijk. © SK-Media

Tot middaguur geen treinen tussen Mook-Molenhoek en Cuijk door aanrijding

updateCUIJK - Door een aanrijding op het spoor donderdagochtend, reden er tot ongeveer 12.45 uur geen treinen tussen Mook-Molenhoek en Cuijk. Vervoerder Arriva meldde dat ze bussen inzetten als alternatief. 

De NS meldde dat het zou gaan om een aanrijding met een persoon. De precieze oorzaak is niet bekend.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. En toen waren er nog maar vier motorcrosscircuits over
    PREMIUM

    En toen waren er nog maar vier motorcross­cir­cuits over

    MILL/CUIJK - Is een regionaal motorcrosscircuit de oplossing voor het verdwijnen van steeds meer circuits? ,,We hebben nog wel een plannetje op de plank liggen.” Vorige week werd tijdens de gemeenteraadsvergadering in Mill een definitieve streep gezet door het circuit De Kuilen in Mill. Volgens Nico Troost van motorsportorganisatie Nederland (MON) uit Cuijk is de suggestie voor een regionaal circuit, waartoe Mill nu oproept, heel opmerkelijk. ,,Er is jaren gewerkt aan een regionaal motorcrosscircuit in Odiliapeel. Maar daar werd in 2012 de stekker uit getrokken.”

Maasland