Volledig scherm
© Wouter Hebbink

Treinen tussen Mook-Molenhoek en Cuijk rijden weer na eerdere stremming door defecte trein

CUIJK - Het was vanochtend weer raak: tot ongeveer 12.15 uur reden er geen treinen op het traject Mook-Molenhoek - Cuijk. Arriva meldde vanochtend rond 08.30 uur dat er een defecte trein op het spoor stond. 

Reizigers uit de defecte trein moesten over het spoor naar een andere trein lopen. De vervoerder zette daarna bussen in om mensen te vervoeren.

Cuijkenaar Wouter Hebbink stapte even na half negen vanochtend op station Cuijk op de trein naar Nijmegen, waar hij werkt. Na enkele minuten, nog op Cuijks grondgebied, kwam de trein stil te staan. Een mechanisch defect, werd omgeroepen. 

Een balende Hebbink kon na bijna twee uur overstappen op een andere trein. Om 11.25 kwam hij alsnog aan op station Nijmegen. ,,Kijk, dat je een keer tien minuten moet wachten is geen probleem. Maar dit geeft weer uren vertraging. De laatste maanden is het dramatisch op de Maaslijn. Ik heb bij Arriva al wel een keer of negen meegemaakt dat de treinen de hele ochtend niet reden vanwege storingen en kapotte treinen.’’ 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland