De aula van het kleinschalig crematorium Zevenhutten in Cuijk. De opstelling van de stoelen kan per uitvaart worden aangepast, vertelt directeur Bianca Schrijen.
Volledig scherm
PREMIUM
De aula van het kleinschalig crematorium Zevenhutten in Cuijk. De opstelling van de stoelen kan per uitvaart worden aangepast, vertelt directeur Bianca Schrijen. © Ed van Alem

‘Triest als gasten wegens corona niet naar uitvaart durven terwijl het veilig kan’

CUIJK - Een passende uitvaart is maatwerk. Zeker nu in coronatijd, met alle beperkende regels, vergt dat veel flexibiliteit en creativiteit van uitvaartbegeleiders. In het eigen crematorium Buitenplaats Zevenhutten in Cuijk kan uitvaartonderneming Schrijen gelukkig alle kanten op om het volledig coronaproof te houden. ,,Het is triest voor nabestaanden als gasten afzeggen omdat ze niet durven te komen. Daarom doen we er alles aan om het veilig te doen”, zegt directeur Bianca Schrijen.

1 reactie

  • A Gerritsen

    2 jaar geleden
    Hulde voor deze onderneming. Ze laten duidelijk zien dat afscheid nemen ook anders, veel menselijker, kan. Dat zou ook buiten de coronatijd zo moeten zijn ! Inderdaad triest, wanneer je in amper 2 uur tijd een heel dierbaar leven moet herdenken !