Volledig scherm
© SK-Media

Twee auto's botsen in Beers: één persoon gewond

BEERS - Op de kruising Milseweg en Graafsedijk in Beers heeft dinsdagochtend een ongeluk tussen twee auto's plaatsgevonden. Deze botsten op elkaar. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht met nek- en rugklachten. Het overige verkeer ondervindt lichte hinder.

Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk heeft de ene auto de ander over het hoofd gezien met oversteken. De vrouw in de witte auto moest mee naar het ziekenhuis, de bestuurder van de grijze auto is er zonder kleerscheuren vanaf gekomen.

Beide auto's zijn opgehaald door een berger. De weg gaat snel weer open.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Aanbieden van tuinafval wordt weer gratis in het Land van Cuijk

    Aanbieden van tuinafval wordt weer gratis in het Land van Cuijk

    HAPS - Het aanbieden van tuinafval bij de milieustraten wordt vanaf 1 augustus weer gratis. Dat zei wethouder Marius Tielemans deze week na afloop van de gemeenteraadsvergadering in Boekel. Daarmee moet een eind komen aan het dumpen van het groenafval in de natuurgebieden. Want dat is precies de reden waarom de Bestuurscommissie Afvalinzameling (BCA) Land van Cuijk en Boekel - de overkoepelende club die voor de gemeenten de afvalinzameling regelt - hiertoe besluit.

Maasland