Van haute cuisine naar haute friture in Cuijk: zo bak je de beste friet

videoCUIJK - ,,Enkel in ossenwit bakken, is niks. Maar een scheutje bij de plantaardige olie geeft wel smaak.” Was getekend Peter De l’Ange. Wie denkt dat iedereen patat kan bakken, heeft het mis. Topkok en nu frituurbaas De l’Ange noemt het ‘een ware sport’.

8 reacties

  • Gerard

    2 jaar geleden
    Papat zeker niet Joris!
  • Gerard

    2 jaar geleden
    Waat zit hij ergens in Cuijk?
  • Joris

    2 jaar geleden
    Klopt, maar papat is het sowieso niet ;)
  • Pelle

    2 jaar geleden
    Laten we hier maar geen discussie beginnen over of het nu friet of patat is... We weten immers allemaal wat de enige juiste benaming is
  • Lovevoetbal

    2 jaar geleden
    jammer, want volgens mij doen ze het toch met zijn tweeën, een jonge knaap toch.Wordt helemaal niet genoemd.

Maasland