De achterom steegjes in de wijk Heeswijkse Kampen in Cuijk zijn sinds kort verlicht.
Volledig scherm
De achterom steegjes in de wijk Heeswijkse Kampen in Cuijk zijn sinds kort verlicht. © Ed van Alem

Verlichting in achterompaadjes woningen Mooiland: ‘Het versterkt het gevoel van veiligheid’

CUIJK - Het zijn doorgaans niet de meest aantrekkelijke plekken, de brandgangen die tussen woningen lopen. Ze zijn in de avonduren donker, hebben iets naargeestigs. Maar om met je fiets bij je schuurtje te komen, moet je er toch doorheen.  Wooncorporatie Mooiland heeft onlangs in Cuijk maatregelen genomen om voor meer veiligheid te zorgen.

4 reacties

 • LegendaryCarlos

  2 maanden geleden
  Omdat ze dat VERPLICHT zijn. Doe je hun werk voor ze, dan kun je fluiten naar compensatie. En dat met een half miljard aan winst in 2 jaar....
 • sombodyEls

  2 maanden geleden
  Ik snap de negatieve reacties niet. Wij wonen al 16.5 jaar, tot zeer grote tevredenheid, in een woning van Mooiland. Onlangs nog rookmelders door hen geplaatst. Geweldige service.
 • LegendaryCarlos

  2 maanden geleden
  Veiligheid is geen prioriteit bij ze. Heb je zelf (verplicht bij huurwoningen) rookmelders opgehangen,  is het 'bedankt, maar terug betalen doen we niet aan'.
 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  Alleen aanvragen? of ook aan mee betalen? we betalen al genoeg huur, zou gewoon standaard bij huurwoningen moeten zijn
 1. Coronabesmettingen op school in Boxmeer: ruim 200 examenleerlingen naar huis, toetsweek later
  PREMIUM
  update
  2

  Coronabe­smet­tin­gen op school in Boxmeer: ruim 200 examenleer­lin­gen naar huis, toetsweek later

  BOXMEER - Alle 213 eindexamenkandidaten van Metameer in Boxmeer zijn naar huis gestuurd. Acht leerlingen blijken na een test besmet te zijn met het coronavirus. Waar ze besmet zijn geraakt, is niet bekend, aldus de middelbare school. De vmbo-eindexamenleerlingen volgen deze week thuis digitaal onderwijs. De toetsweek voor deze scholieren is verplaatst naar volgende week.
 2. Spuugde, hapte en hoestte een Nijmegenaar (51) om zich heen na winkeldiefstal in Cuijk? ‘Ik bijt niet, ik heb geen gebit’
  PREMIUM

  Spuugde, hapte en hoestte een Nijmege­naar (51) om zich heen na winkeldief­stal in Cuijk? ‘Ik bijt niet, ik heb geen gebit’

  CUIJK / NIJMEGEN - Een 51-jarige Nijmegenaar trok zijn mondkapje van het gezicht, toen medewerkers van supermarkt Coop in Cuijk hem op 16 december betrapten bij de diefstal van biefstuk en ossenhaas. De man spuwde, hapte en hoestte vervolgens in de richting van deze mensen. Hij stond woensdag voor de politierechter in Den Bosch op verdenking van een ‘diefstal, gevolgd door geweld’.
 1. Ondernemers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen
  Play

  Onderne­mers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen

 2. Bruls: 'Dit zijn geen demonstranten, maar coronahooligans'
  Play

  Bruls: 'Dit zijn geen demonstran­ten, maar coronahoo­li­gans'

Maasland