Vincent Konings heeft last van laagfrequent geluid.
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent Konings heeft last van laagfrequent geluid. © Ed van Alem

Vincent voelt zich een levende zombie door een irritante bromtoon: ‘Alsof er ’s nachts betonmolen op het dak draait’

CUIJK - Hij hoort een constante bromtoon met daar tussendoor een morsecode. En nee, Vincent Konings uit Cuijk is niet gek. Hij hoort, zegt hij, het laagfrequente geluid van een zendmast bij hem in de buurt. 

8 reacties

 • Smits

  1 maand geleden
  Dit heet laag frequentie geluid. Mijn man heeft er ook last van sinds enkele maanden. We wonen nog geen 3 kilometer van Padbroek en LFG kan je vanaf 5km horen. Het is een irritant zoemend geluid. Graag willen we in contact komen met Vincent.
 • menno de vries

  1 maand geleden
  De Lidl vertrok in maart 2015
 • E driesze

  1 maand geleden
  even lezen meneer Tinus, ik zeg niet dat de bromtoon flauwekul is, ik zeg alleen dat deze niet door de koeling van de lidl kan komen omdat die koeling al heel erg lang uitstaat.......
 • M v.d. Boom

  1 maand geleden
  ik denk dat het goed is als dit getest wordt , dan ben je van alle discussies af (of het wel of niet bestaat). Dus -zonder meneer in te seinen- de hele boel uitzetten en daarná vragen....... Of gewoon kijken met een spectrum-analyzer inclusief tegen-geluid. Het stikt van de onderzoeks-buro's in onze omgeving die dat kunnen doen !
 • Ruud Berns

  1 maand geleden
  Frans van Raaij, alles wat u niet begrijpt bestaat niet?
 1. Geen afvalkalender meer: ‘Als dat maar geen rommeltje wordt’
  PREMIUM
  23

  Geen afvalkalen­der meer: ‘Als dat maar geen rommeltje wordt’

  Het was zo makkelijk, even aan de binnenkant van de kastdeur of de meterkast kijken en je wist welke afvalsoort op welke dag aan de straat gezet moet worden. Maar de papieren afvalkalender wordt in het Land van Cuijk en Boekel niet meer huis aan huis verspreid. Tot verdriet van de wijkraad Padbroek in Cuijk. Die heeft inmiddels bezwaar gemaakt tegen het besluit om de papieren afvalkalender voor 2022 niet meer thuis te bezorgen.

Maasland