JVC Cuijk, hier in actie tegen Cito, afgelopen september.
Volledig scherm
PREMIUM
JVC Cuijk, hier in actie tegen Cito, afgelopen september. © Ed van Alem

Voetbalclub JVC Cuijk weer in ernstige financiële nood: ‘Als gemeente onze lening overneemt zijn we een heel eind geholpen’

CUIJK - JVC Cuijk verkeert opnieuw in ernstige financiële problemen. De Cuijkse voetbalvereniging heeft de betalingsachterstand bij de gemeente Cuijk verder zien oplopen. Die bedraagt nu bijna 18.500 euro. 

18 reacties

 • Opgelost

  2 jaar geleden
  Een grote sportvereniging maken, nieuwe naam. Voetbal, zaalvoetbal, hockey, nieuw zwembad?Betaalde manager vanuit de gemeente. Mooi neerzetten op Homburgcampus, kan de gemeente  woningbouw realiseren op de huidige plek van de sportvelden.Laat je het kunstgrasveld van Siol liggen voor het Merlet Collega...Hoe simpel kan het zijn... miss toch maar eens een politieke partij oprichten ;)
 • Kees

  2 jaar geleden
  Mijn kinderen hebben jarenlang in de lagere teams van JVC Cuijk gespeeld. Met heel veel plezier en altijd goed begeleid door zeer betrokken ouders.  Het zal best af en toe fout zijn gegaan bij andere teams, maar geldt dat niet voor elke vereniging met meer dan zes jeugdteams... 
 • Sjors

  2 jaar geleden
  Jan, ik begrijp dat jij een echte JVC er bent. Dat is mooi. Maar helaas hebben die bondscoaches zoals jij ze noemt wel gelijk. JVC heeft is in het verleden slecht omgegaan met lagere elftallen. Ik heb dit enkele jaren terug als elftal leider van een andere vereniging ervaren. We moesten toen tegen de A3 van JVC. Daar hadden de ouders op vrijdagavond voor de wedstrijd maar besloten om leiders enz. te regelen. De reden. Totaal aan hun lot overgelaten door JVC, die naar buiten toe deed of alles perfect geregeld was. Ja, dat was ook zo. Voor de A1, B1 enz. Voor de rest helemaal niets.
 • Hei

  2 jaar geleden
  Te gemakkelijk Jan om dit af te schuiven op de oud voorzitter. Natuurlijk heb je last van kosten als gevolg van keuzes uit het verleden, maar de enorme terugloop van leden, sponsoren en andere inkomsten zijn toch echt het resultaat van keuzes die nadien gemaakt zijn.
 • Maikel

  2 jaar geleden
  Wat een reactie, s. Sneu voor iedereen. Wel lastig ja om deze club zo boven water te houden..