‘Voor de zevende gemeente van Brabant wordt het een flinke opgave om eenheid te creëren’

DwarskijkerZo snel kan het gaan. Grave doet op 1 januari gewoon mee met het Land van Cuijk. Deze week in een handomdraai in een digitale vergadering besloten. Den Haag heeft er nog iets over te zeggen, maar ach, daar hebben ze genoeg aan zichzelf.

1 reactie

 • tinus aardsen

  4 weken geleden
  Het zal mij benieuwen hoe ze de inwoners weer een poot uitdraaien om onzinnige ideeën weer op inwoners te verhalen door belastingen omhoog te gooien. Dingen te doen waar mensen niet op zitten te wachten. pffff al jaren is het niks, dus dit zal ook wel weer niks worden, wie dat idee heeft verzonnen, om één gemeente te maken, moet wel heel radeloos zijn!
 1. Provincies betalen niet mee aan tekort Maaslijn, Rijk moet extra 79 miljoen betalen
  PREMIUM
  2

  Provincies betalen niet mee aan tekort Maaslijn, Rijk moet extra 79 miljoen betalen

  BOXMEER - De provincies Limburg, Brabant en Gelderland zijn niet van plan mee te betalen aan het miljoenentekort dat is ontstaan op plannen voor de elektrificatie en verdubbeling van de Maaslijn. De drie provincies hebben een brief gestuurd aan staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat. Daarin houden ze vast aan het standpunt dat het Rijk voor het ontstane tekort moet opdraaien.
 1. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

 2. Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede
  Play

  Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede

Maasland