Volledig scherm
PREMIUM
De hekken staan er al, woningbouw nadert. Gerrit Graat uit Haps is er niet gelukkig mee. © Ed van Alem

Voor Gerrit Graat is Haps even geen genoeglijk dorp

GRAVE - Het ziet ernaar uit dat Gerrit Graat uit Haps tientallen nieuwe overburen krijgt. Daar heeft hij geen moeite mee, wel met het bouwplan en de kap van bomen.  

Het ziet er helemaal niet zo verkeerd uit, dat woningbouwplan in Haps. Negentien woningen op een stuk grond op de hoek van de Margrietstraat en de Beatrixlaan in Haps. In een 'genoeglijk dorp', zoals Haps door de ontwikkelaar wordt aangeprezen.

Maar niet iedereen is blij en tevreden. Gerrit Graat uit de Beatrixlaan al helemaal niet. ,,Er lag een bouwplan waar de buurt akkoord mee ging’’, zegt hij. Toen het aantal kopers achterbleef, verdween dat in de prullenbak, zegt hij. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Aanbieden van tuinafval wordt weer gratis in het Land van Cuijk

    Aanbieden van tuinafval wordt weer gratis in het Land van Cuijk

    HAPS - Het aanbieden van tuinafval bij de milieustraten wordt vanaf 1 augustus weer gratis. Dat zei wethouder Marius Tielemans deze week na afloop van de gemeenteraadsvergadering in Boekel. Daarmee moet een eind komen aan het dumpen van het groenafval in de natuurgebieden. Want dat is precies de reden waarom de Bestuurscommissie Afvalinzameling (BCA) Land van Cuijk en Boekel - de overkoepelende club die voor de gemeenten de afvalinzameling regelt - hiertoe besluit.

Maasland