Volledig scherm
PREMIUM
De hekken staan er al, woningbouw nadert. Gerrit Graat uit Haps is er niet gelukkig mee. © Ed van Alem

Voor Gerrit Graat is Haps even geen genoeglijk dorp

GRAVE - Het ziet ernaar uit dat Gerrit Graat uit Haps tientallen nieuwe overburen krijgt. Daar heeft hij geen moeite mee, wel met het bouwplan en de kap van bomen.  

Het ziet er helemaal niet zo verkeerd uit, dat woningbouwplan in Haps. Negentien woningen op een stuk grond op de hoek van de Margrietstraat en de Beatrixlaan in Haps. In een 'genoeglijk dorp', zoals Haps door de ontwikkelaar wordt aangeprezen.

Maar niet iedereen is blij en tevreden. Gerrit Graat uit de Beatrixlaan al helemaal niet. ,,Er lag een bouwplan waar de buurt akkoord mee ging’’, zegt hij. Toen het aantal kopers achterbleef, verdween dat in de prullenbak, zegt hij. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Scheids drie maanden geschorst na uitspraak over 'tien kleine negertjes die omvallen’

    Scheids drie maanden geschorst na uitspraak over 'tien kleine negertjes die omvallen’

    ZEIST - De KNVB heeft scheidsrechter Jan Tielen een schorsing opgelegd van drie maanden waarvan een maand voorwaardelijk, met een proeftijd van twee jaar. De onafhankelijke tuchtcommissie amateurvoetbal bestraft de arbiter voor zijn uitlatingen bij het duel tussen SIOL en Juliana Mill in de vierde klasse H (district Zuid 2) van eind oktober. Hij had gezegd dat de spelers van de thuisclub uit Katwijk ‘tien kleine negertjes lijken die omvallen’.

Maasland