Volledig scherm
PREMIUM
De hekken staan er al, woningbouw nadert. Gerrit Graat uit Haps is er niet gelukkig mee. © Ed van Alem

Voor Gerrit Graat is Haps even geen genoeglijk dorp

GRAVE - Het ziet ernaar uit dat Gerrit Graat uit Haps tientallen nieuwe overburen krijgt. Daar heeft hij geen moeite mee, wel met het bouwplan en de kap van bomen.  

Het ziet er helemaal niet zo verkeerd uit, dat woningbouwplan in Haps. Negentien woningen op een stuk grond op de hoek van de Margrietstraat en de Beatrixlaan in Haps. In een 'genoeglijk dorp', zoals Haps door de ontwikkelaar wordt aangeprezen.

Maar niet iedereen is blij en tevreden. Gerrit Graat uit de Beatrixlaan al helemaal niet. ,,Er lag een bouwplan waar de buurt akkoord mee ging’’, zegt hij. Toen het aantal kopers achterbleef, verdween dat in de prullenbak, zegt hij. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. En toen waren er nog maar vier motorcrosscircuits over
    PREMIUM

    En toen waren er nog maar vier motorcross­cir­cuits over

    MILL/CUIJK - Is een regionaal motorcrosscircuit de oplossing voor het verdwijnen van steeds meer circuits? ,,We hebben nog wel een plannetje op de plank liggen.” Vorige week werd tijdens de gemeenteraadsvergadering in Mill een definitieve streep gezet door het circuit De Kuilen in Mill. Volgens Nico Troost van motorsportorganisatie Nederland (MON) uit Cuijk is de suggestie voor een regionaal circuit, waartoe Mill nu oproept, heel opmerkelijk. ,,Er is jaren gewerkt aan een regionaal motorcrosscircuit in Odiliapeel. Maar daar werd in 2012 de stekker uit getrokken.”

Maasland