Volledig scherm
De directeur van de schouwburg en cabaretier Bert Visscher spreken het publiek in Cuijk toe © Theo Peeters/DG

Voorstelling Bert Visscher afgebroken door lekkage

CUIJK - Een voorstelling van cabaretier Bert Visscher in de schouwburg in Cuijk is vrijdagavond stilgelegd vanwege een lekkage. "De voorstelling was ongeveer 10 minuten bezig toen de lampen in de zaal begonnen te knipperen. Als gevolg van een lekkage waren er problemen met de stroomvoorziening. Dat deelde de directeur van de schouwburg mee.", zo vertelt een bezoeker.

Schouwburgdirecteur Sjoerd Meijer: "Door een gesprongen leiding in de ketelruimte stroomde water in de ruimte een verdieping lager waar de aansturing voor de elektronica en alle accu's van de noodstroomvoorziening staan. En water en elektronica gaan niet samen"

Afgebroken
Het publiek is na kort overleg tussen Visscher en de directeur van de schouwburg uit de zaal geleid. Kort daarna werd besloten de show helemaal af te breken.

"Wij hebben de verantwoordelijkheid voor 630 mensen die binnen waren. Samen met Bert Visscher heb ik uitgelegd wat er aan de hand was. De voorstelling wordt op een later moment ingehaald", aldus Meijer.

Verbouwing
De schouwburg werd eind september opnieuw geopend na een verbouwing.

Voorstellingen
De voorstellingen in het weekend gaan volgens de directeur gewoon door.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland