De Vrije Markt in 2017, bij de heropening na de brand.
Volledig scherm
PREMIUM
De Vrije Markt in 2017, bij de heropening na de brand. © Ed van Alem

Vrije Markt Cuijk stopt, na dit jaar is het over en uit

KATWIJK / CUIJK - Het is gedaan met Vrije Markt Cuijk, de wekelijkse markt in Katwijk. De verhuurder stopt ermee. Definitief. De coronacrisis betekent minder bezoekers. Minder bezoekers betekent minder kraamhouders. Waarna bezoekers teleurgesteld zijn over wat ze aantreffen.

12 reacties

 • de heer Jan Zomers (68)

  2 maanden geleden
  Kort gezegd - dit wordt het nieuwe normaal.
 • flabus

  2 maanden geleden
  Heeft destijds toch echt in de Gelderlander gestaan. Ook in alle regionale weekbladen.
 • DagobertD

  2 maanden geleden
  waren een paar weken geleden nog in Cuijk    was echt een aanfluiting     was echt niets     of dat te maken heeft met corona ja zal best dat er geen Duitsers meer komen ja corona  , maar mensen het was echt niets     prijzen die echt nergens over gaan    oude zooi waar je nog meer voor moet geven dan nieuw     Beverwijk ook nog recentelijk geweest denk ook de helft nog maar wat er eerst stond was .  Ja Corona         als de corona verdrongen is maar weer veder kijken   heeft Cuijk misschien ook weer toekomst . maar nu eerst dicht    Jammer .
 • Ikwilgeenprik

  2 maanden geleden
  Zal het nooit vergeten, wij waren daar met oma en die lieten we een broodje shoarma proberen. Ze zat aan tafel en zag een man aan een andere tafel de lepel met knoflooksaus aflikken en weer terug in de sauspot stoppen. Ze heeft tot haar dood geen shoarma geprobeerd.
 • sombodyEls

  2 maanden geleden
  Voor de Corona crisis zijn wij nog naar de vrije markt geweest. Zijn bijna gillend weggelopen. Wat een rotzooi. Echt niet meer de vrije markt van vroeger. Heel veel antiek, wat helemaal ‘uit de tijd’ is, duur en onverkoopbaar. Kringloopwinkels hebben het podium overgenomen en ook nog gratis toegankelijk.
 1. Collega's brengen zieke agent Harry (62) een laatste groet
  Play

  Collega's brengen zieke agent Harry (62) een laatste groet

 2. A15 dwars door Helhoek: buurtbewoners blijven in spanning
  Play

  A15 dwars door Helhoek: buurtbewo­ners blijven in spanning

Maasland