Vrouwen door twee mannen van tas beroofd in Cuijk en Sint Agatha

SINT AGATHA/Cuijk - Een 16-jarige meisje is zondagavond van haar tas beroofd op de Heerstraat in Sint Agatha. Volgens wijkagent Jos van Lijsel ging dat hardhandig.

Rond 20.15 uur gristen twee mannen van ongeveer 30 jaar de tas van het meisje weg. Volgens haar omschrijving was de een lang en slank en had de ander een stevig postuur. Het vermoeden is dat zij uit Oost-Europa komen.

Donderdag werd op de Kruisdistel in Cuijk een vrouw op eenzelfde wijze beroofd van haar tas. Volgens de vrouw werd die om 21.10 bij thuiskomst door twee jonge mannen van haar afgepakt.

De politie vraagt getuigen zich te melden en onderzoekt beide zaken. Daarbij wordt ook gekeken of het om dezelfde daders gaat. De politie adviseert direct te bellen als er zich iets voor doet.

Volledig scherm
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Scheids drie maanden geschorst na uitspraak over 'tien kleine negertjes die omvallen’

    Scheids drie maanden geschorst na uitspraak over 'tien kleine negertjes die omvallen’

    ZEIST - De KNVB heeft scheidsrechter Jan Tielen een schorsing opgelegd van drie maanden waarvan een maand voorwaardelijk, met een proeftijd van twee jaar. De onafhankelijke tuchtcommissie amateurvoetbal bestraft de arbiter voor zijn uitlatingen bij het duel tussen SIOL en Juliana Mill in de vierde klasse H (district Zuid 2) van eind oktober. Hij had gezegd dat de spelers van de thuisclub uit Katwijk ‘tien kleine negertjes lijken die omvallen’.

Maasland