Bestuurskundige en hoogleraar Marcel Boogers: ,,Het CDA heeft in het Land van Cuijk als een lokale partij campagne gevoerd.”
Volledig scherm
PREMIUM
Bestuurskundige en hoogleraar Marcel Boogers: ,,Het CDA heeft in het Land van Cuijk als een lokale partij campagne gevoerd.” © Remco Zwinkels

Waarom het CDA zo flink heeft gewonnen: ‘Ze hebben in het Land van Cuijk als een lokale partij campagne gevoerd’

ENSCHEDE/LAND VAN CUIJK - Bestuurskundige Marcel Boogers volgde de herindelingsverkiezingen in het Land van Cuijk deze week met meer dan gemiddelde belangstelling. ,,Een herindeling met vijf gemeenten is op zichzelf al bijzonder, dat zie je niet veel.”

8 reacties

 • Jean Marchand

  1 jaar geleden
  CDA inruilen voor BBB, dan zak je nog lager, lekker progressieve regio......
 • Dhr Loet

  1 jaar geleden
  En dan denken dat het CDA nog de boeren beschermt. Landelijk gezien steken ze alle boeren een mes in de rug vanwege het pluche. Inderdaad jammer dat BBB hier niet verkiesbaar is. Met het CDA kom je niet verder meer. De partij zonder ruggengraat.
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Het is jammer dat BBB van Caroline van der Plas niet heeft meegedaan, zij komt op voor de boeren en de burgers.
 • Charles de Wit

  1 jaar geleden
  Bergmans Wat wil je dan? De grote lijder aan het roer, net als rijkers wil? Lekker een dictatortje? Want hij vertrouwde zijn onderknuppel nog niet genoeg om de kar te trekken (of had het met het narcisme van bidet zelf te maken?) Zelfs in België waar een opkomstplicht is halen ze meestal maar net 90% opkomst. Werkt ook niet.
 • Jan Bergmans

  1 jaar geleden
  Gewoon verder gaan met "Besturen, Business as Usual" terwijl de meerderheid van de mensen niet eens komt stemmen. Dan heeft het instituut wel zijn legitimiteit verloren en zal het alles moeten doen om vertrouwen te herwinnen.