Vivian Baltussen opent in augustus haar eigen strandpaviljoen aan de Heeswijkse Plas in Cuijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Vivian Baltussen opent in augustus haar eigen strandpaviljoen aan de Heeswijkse Plas in Cuijk. © Ed van Alem

Wanroijse Vivian gaat in Cuijk voor het vakantiegevoel zorgen: ‘Ik was direct dolverliefd op deze plek’

CUIJK - Maar goed dat haar vader Jan begin dit jaar in Cuijk zoekende was naar geschikte kantoorruimte voor zijn eigen bedrijf. En op internet 'toevallig’ zag dat de gemeente Cuijk nog een mooie kavel te koop en te huur had liggen, pal naast het populaire opgespoten zandstrandje aan de Heeswijkse Plas bij Katwijk. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Recreatiebeheerder De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroepen uit Mill
    PREMIUM
    update/video

    Recreatie­be­heer­der De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroe­pen uit Mill

    MILL/LANGENBOOM - Bedreigingen waren zijn deel toen een van de beheerders van recreatieplas De Kuilen tussen Mill en Langenboom de parkeerplaats op slot probeerde te doen omdat het zaterdag te druk werd. De man wil niet met zijn naam in de krant vanwege de bedreigingen. Hij zegt bang te zijn geweest om klappen te krijgen.

Maasland