Burgemeester Wim Hillenaar.
Volledig scherm
Burgemeester Wim Hillenaar. © Gemeente Cuijk

Wat wil jij van burgemeester Hillenaar in Cuijk weten? Vraag het tijdens de interactieve live-uitzending

CUIJK - Veel mensen zitten thuis in deze corona-crisis. Allemaal opgedragen door de overheid. Maar wat betekent dat voor Cuijk? Burgemeester Wim Hillenaar geeft antwoord. Vanavond tijdens een webinar, een interactieve live-uitzending.

Voor vanavond stond op het gemeentehuis in Cuijk een themabijeenkomst gepland. Maar bijeenkomsten? Dat kan niet. Dat geldt ook voor raadsvergaderingen. Maar hoe moet dat veder, als de maatregelen om de uitbreiding het corona-virus in te perken, nog langer gaan duren? Ligt dan de gemeentelijk besluitvorming op zijn gat?

Om te zoeken naar mogelijkheden om die besluitvorming niet te veel te laten stagneren, wordt de webinar gezien als een proef. Een gelegenheid voor raadsleden en inwoners van Cuijk om vragen te stellen aan de burgemeester. Dat kan door een sms te sturen naar 06-23385646.

Na afloop van de sessie met burgemeester Hillenaar, geeft Rob van der Wijst uitleg over Cuijk Beweegt. Hij wordt gevolgd door Rik Eijkelkamp die het zal hebben over de centrumvisie. Ook aan Van der Wijst en Eijkelkamp kunnen vragen worden gesteld.

De webinar is te volgen via de site van de gemeente Cuijk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland