Vorig jaar verdween BCC al van de reclamezuil. Eigenaar Paul van Schaijik uit Cuijk plaatste een vriendelijke groet. Nu is de beurt aan Formido.
Volledig scherm
PREMIUM
Vorig jaar verdween BCC al van de reclamezuil. Eigenaar Paul van Schaijik uit Cuijk plaatste een vriendelijke groet. Nu is de beurt aan Formido. © Ed van Alem

Weer een winkel weg uit Cuijk: dit keer is het Bouwmarkt Formido

CUIJK - Bouwmarkt Formido vertrekt komend najaar uit Cuijk. Daarmee komt er weer een winkelpand leeg te staan in het grote winkelcomplex van de familie Van Schaijik, op de hoek van de Grotestraat met de Hapsebaan tegenover het oude Merletcollege. 

10 reacties

 • Theo

  4 jaar geleden
  Wat een onzin.
 • Jan

  4 jaar geleden
  Panden van de familie van Schaijik staan bekend als de puisten van de dorpen en steden...
 • Theo

  4 jaar geleden
  Het bestemmingsplan voorziet voor die locatie helemaal niet in woningbouw. De gemeente kan dat ook niet zo maar even veranderen. Daar komen ook gegarandeert bezwaren tegen. Het gaat dus zeer vele jaren duren voordat er hier sprake kan zijn van woningbouw. Er zijn ook nog heel wat plekken inCuijk waar eerst gebouwd gaat worden.
 • Theo

  4 jaar geleden
  De eerste 4 a 5 jaar komt daar zeker geen woningbouw.
 • Loet

  4 jaar geleden
  Ze willen dat gebied gewoon vrij maken voor woningbouw. En dat zal gaan gebeuren ook. Voor de inwoners van Padbroek zou het misschien nog wel fijn zijn als er toch nog plaats zal zijn voor een supermarkt daar.