Volledig scherm
PREMIUM
Vorig jaar verdween BCC al van de reclamezuil. Eigenaar Paul van Schaijik uit Cuijk plaatste een vriendelijke groet. Nu is de beurt aan Formido. © Ed van Alem

Weer een winkel weg uit Cuijk: dit keer is het Bouwmarkt Formido

CUIJK - Bouwmarkt Formido vertrekt komend najaar uit Cuijk. Daarmee komt er weer een winkelpand leeg te staan in het grote winkelcomplex van de familie Van Schaijik, op de hoek van de Grotestraat met de Hapsebaan tegenover het oude Merletcollege. 

In mei 2018 sloot elektronicaketen BCC er de Cuijkse vestiging. Eind december nog ging de grote speelgoedwinkel ToyChamp dicht

Moederbedrijf Maxeda, ook eigenaar van Praxis, heeft eerder al besloten door te gaan met andere formules. De meeste Formido-bouwmarkten worden omgebouwd naar een Praxis-winkel. Voor Formido in Cuijk is geen plaats meer, ook al omdat de franchiser besloten heeft ermee te stoppen. De huur voor de Cuijkse locatie is al opgezegd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland