Volledig scherm
Overvolle treinen op de Maaslijn. In de ochtend- en avondspits schering en inslag. © Ed van Alem

Weer klachten over te volle treinen op de Maaslijn

In een reactie op Twitter verontschuldigt een woordvoerder van vervoerder Arriva zich. ‘Tijdens de spits zetten we al het beschikbare materieel in. Excuus voor het ongemak’.
Reizigers op de Maaslijn hebben het de laatste tijd toch al zwaar te verduren. De afgelopen weken zijn er op de spoorlijn met grote regelmaat storingen. Donderdagochtend vielen er weer een aantal treinen uit. Woensdag moest Arriva melden dat vertragingen die dag het gevolg waren van gladde sporen. In een verklaring zei Pro Rail: ‘De herfst is een lastig seizoen voor het spoor. Door vallende bladeren, vocht en roest kan het spoor glad worden. Door een herfststorm kunnen bomen of takken in de bovenleiding belanden.’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verdachten illegale vogelhandel uit Beugen, Heijen, Boxmeer, Oeffelt en Milsbeek blijven ontkennen

    Verdachten illegale vogelhan­del uit Beugen, Heijen, Boxmeer, Oeffelt en Milsbeek blijven ontkennen

    DEN BOSCH / BOXMEER - De verdachten van het illegaal vangen, verhandelen en kopen van beschermde vogels in Beugen, Heijen, Boxmeer, Oeffelt en Milsbeek in 2014, ontkenden deze week bij het gerechtshof in Den Bosch fel dat ze iets verkeerd hadden gedaan. ,,Ik heb bekennende verklaringen onder druk afgelegd”, stelde een 59-jarige man uit Afferden. De rechtbank had hem een celstraf van 8 maanden opgelegd, waarvan 3 maanden voorwaardelijk.

Maasland