Overvolle treinen op de Maaslijn. In de ochtend- en avondspits schering en inslag.
Volledig scherm
Overvolle treinen op de Maaslijn. In de ochtend- en avondspits schering en inslag. © Ed van Alem

Weer klachten over te volle treinen op de Maaslijn

13 reacties

 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Het wordt dus tijd dat de elektrificatie snel wordt afgerond en er dan ook (beter) elektrisch materieel gaat rijden. Blijft alleen wel jammer dat de spoorbrug bij Mook niet verdubbeld wordt. De brugpijlers en het viaduct over de Rijksweg bij Mook zijn er zelfs op voorbereid!! Want eigenlijk alleen dan kun je pas met een echte volwaardige dienstregeling rijden, noodzakelijk voor de Maaslijn.
 • Poe

  3 jaar geleden
  Ja zolang auto's éénzitters blijven en mensen proberen geen enorme studieschuld op te bouwen door de trein te moeten nemen blijft het zo ! Maar worden alle driezitsbanken gedeeld door drie personen in de boemeltjes ?
 • Kaj Otten

  3 jaar geleden
  Dikke ellende op de Maaslijn. Steeds te laat op mijn werk. Vandaag is het weer raak. Het begon zo goed met Arriva, maar nu verlang ik echt terug naar de tijden met Veolia. Dat was al niet best, maar dit is een derde-werelddienstregeling geworden. 
 • Poe

  3 jaar geleden
  Er zijn veel te veel éénzitters die zich willen verplaatsen . Met tweeën is het probleem opgelost . Volgende stap met zijn drieën . Iedereen is tegenwoordig overal bereikbaar , het zou dus kunnen .
 • Mike Mil

  3 jaar geleden
  Sterkte. Op de weg is het namelijk niet veel beter. Vooral de A73 Cuijk/Malden is bijna dagelijks een ongeval, waardoor je muur en muur vast staat. Of je moet de A73 vermijden. Maar dan sta je tegenwoordig ook overal vast, of mag je met 60 km per uur naar je werk rijden, wegens drukte.

Maasland