Een impressie van de ontwikkeling van Palm Island in Dubai, dat als inspiratie dient voor het nieuwe vakantiepark The Dutch Palm in Cuijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van de ontwikkeling van Palm Island in Dubai, dat als inspiratie dient voor het nieuwe vakantiepark The Dutch Palm in Cuijk. © eigen foto

Zorgen in Cuijk over de omvang van nieuwe vakantiepark The Dutch Palm

CUIJK - De politiek in Cuijk maakt zich zorgen over de omvang van het nog te bouwen vakantiepark tussen Beers en Linden aan de Kraaijenbergse Plassen. 

13 reacties

 • 101 Garfield

  2 jaar geleden
  Er zijn teveel vakantie parken in Nederland. Veel parken worden omgezet voor permanente bewoning. Gaat ook hier gebeuren....
 • Loet

  2 jaar geleden
  Een beetje mosterd na de maaltijd zo van, mocht het uit de klauwen lopen dan hebben we het wel aangegeven....Wat een gekluns.
 • Hei

  2 jaar geleden
  Zeker kan dat. Dan moet de raad doorpakken. Maar dan ook de consequenties aanvaarden. Reken er wel op dat het geld gaat kosten, maar ja terugkomen op eerdere beleidskeuze kan wel.
 • Willem

  2 jaar geleden
  Je bent nooit te laat om op een verkeerd ingeslagen weg om te draaien. Dan rijdt je echt niet tegen het verkeer in. Stoppen met die ontwikkeling!
 • Willem

  2 jaar geleden
  Nog niet misschien laten realiseren! Dit is veel te grootschalig voor onze regio met onherstelbare schade voor de biosfeer van mens en dier.