Op deze locatie in Katwijk moet een nieuw woonpark komen voor arbeidsmigranten.
Volledig scherm
PREMIUM
Op deze locatie in Katwijk moet een nieuw woonpark komen voor arbeidsmigranten. © Ed van Alem

Zorgen in het ‘kleine’ Katwijk over komst ruim 200 arbeidsmigranten

KATWIJK - Inwoners van Katwijk maken zich ernstig zorgen over de komst van een groot woonpark voor 200 tot 240 arbeidsmigranten op het industrieterrein aan de rand van het 400 inwoners tellende Cuijkse kerkdorp. 

15 reacties

 • SF Evers

  6 maanden geleden
  U weet ook dat de meeste Nederlanders te beroerd zijn om het werk te doen waarvoor ze worden ingehuurd? Benieuwd of men nu ineens wél kippen wil slachten, smerig schoonmaakwerk gaat doen of aan de lopende band gaat staan.
 • SF Evers

  6 maanden geleden
  Fijn dat iemand zijn nek uitsteekt om deze hardwerkende mensen te voorzien van een prettige en betaalbare verblijfplaats. Het is te begrijpen dat bewoners van het dorp zich zorgen maakt, maar het zal allemaal wel meevallen. Als je mensen goed behandelt dan gedragen ze zich meestal goed. In het Maashotel was niet altijd sprake van een goede behandeling van de huurders; dan krijg je hetzelfde terug... 
 • EJ Koning

  6 maanden geleden
  Als ze dan zo graag zo’n huisvesting bij een industrieterrein willen zet ze dan op het voormalig homburgterrein zitten ze dichtbij de winkels en trein! En daar hebben mensen minder last van ze! Om zo’n klein dorp op te zadelen met zoveel extra mensen kan echt niet
 • Ronald98

  6 maanden geleden
  Achteraf hadden de Katwijkers op die plek misschien  toch liever die parenclub gehad. 
 • Johann utBroamt

  6 maanden geleden
  wat is de oorzaak, dat sommigen niet kunnen werken!worden zij soms verdrongen door die goedkope arbeidsmigranten, want goedkoop zijn die toch.
 1. Trein ramt bus in Göteborg
  Play

  Trein ramt bus in Göteborg

 2. Van der Staaij reageert op doodswens Arnhemse politicus aan SGP'ers
  Play

  Van der Staaij reageert op doodswens Arnhemse politicus aan SGP'ers

Maasland