Maurits van Brakel.
Volledig scherm
PREMIUM
Maurits van Brakel. © Raphael Drent

Acteur in spe uit Culemborg met een back-up plan

CULEMBORG - Maurits van Brakel is pas 15, maar weet al jaren waar zijn hart ligt: acteren. En de Culemborgse tiener kán het ook; niet voor niets won hij onlangs goud tijdens de landelijke talentenstrijd Kunstbende.

0 reacties

 1. Suitbertusparochie schrapt kerstnachtmis in kerk: ‘Kijken of we in kerstnacht iets in digitale vorm kunnen aanbieden’
  PREMIUM

  Suitbertus­pa­ro­chie schrapt kerstnacht­mis in kerk: ‘Kijken of we in kerstnacht iets in digitale vorm kunnen aanbieden’

  TIEL - Voor het tweede jaar op rij is er geen kerstnachtmis in de Dominicuskerk in Tiel en alle andere katholieke kerken van Suitbertusparochie. Het besluit van de Rooms-Katholieke Kerk om vanwege de coronamaatregelen voorlopig geen vieringen na 17.00 uur te houden, doet pijn in Rivierenland. Maar het wordt allereerst als ‘verstandig en tijdig genomen’ bestempeld.
 2. Fair Play eist desnoods via de rechter terug wat de club ooit is afgepakt: een eigen voetbalkantine
  PREMIUM

  Fair Play eist desnoods via de rechter terug wat de club ooit is afgepakt: een eigen voetbalkan­ti­ne

  Omkleden bij een atletiekvereniging, in de rust thee langs het veld en geen warme plek om na afloop lekker na te praten. Voetbalvereniging Fair Play uit Culemborg is de primitieve omstandigheden zat en eist van de gemeente niet alleen eigen kleedkamers en een kantine, maar ook een schadevergoeding van 150.000 euro. Anders rest volgens het bestuur van de club nog slechts de gang naar de rechter.

Rivierenland