Auto belandt op zijkant bij botsing in Culemborg

videoCULEMBORG - Een auto is woensdagavond op de zijkant beland bij een ongeval in Culemborg. Twee auto's kwamen daar door een nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing op de kruising van de Industrieweg met de Energieweg.

Eén van deze voertuigen kwam daarbij op de zijkant terecht in een struik, ter hoogte van het bedrijf Atlas. Een inzittende raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. De wagens liepen schade op door het ongeval.

Volledig scherm
De wagen die op de zijkant terechtkwam. © Marco van Deick/Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jesse leeft in reservetijd en streept zijn bucketlist af: hij gaat trouwen
    PREMIUM

    Jesse leeft in reserve­tijd en streept zijn bucketlist af: hij gaat trouwen

    Vijf kinderen, van wie drie met het Syndroom van Leigh, een ongeneeslijke progressieve spierziekte. Eén van de drie is inmiddels overleden. Het leven van Thea Olivier uit Beesd bestaat volledig uit de zorg voor haar twee andere zieke kinderen van wie ze onvermijdelijk te vroeg afscheid moet nemen. Zoon Jesse vertrekt in elk geval niet zonder één ding van zijn bucketlist te hebben gestreept: hij ging trouwen.

Rivierenland