Auto uitgebrand in Culemborgse wijk Terweijde, politie doet onderzoek

VideoCULEMBORG - Aan de Middelcoopstraat in de Culemborgse wijk Terweijde is in de nacht van zaterdag op zondag een auto uitgebrand. Volgens buurtbewoners waren er twee harde knallen te horen waarna zij het voertuig in brand zagen staan.

De brandweer kon de brand blussen, maar kon niet voorkomen dat het vuur de auto zwaar beschadigde. De straat lag bezaaid met glassplinters. Politie heeft de plek afgezet met lint en doet zondag nog onderzoek.

Een auto die voor de uitgebrande auto stond kon op tijd worden weggereden, maar liep wel lichte schade op.

Volledig scherm
Aan de Middelcoopstraat in Culemborg brandde vannacht een auto uit. © Marco van Deick/Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Drie oorlogsfoto's Rivierenland in de race voor landelijke tentoonstelling, keuze van de Commissaris sneuvelt

    Drie oorlogsfo­to's Rivieren­land in de race voor landelijke tentoon­stel­ling, keuze van de Commissa­ris sneuvelt

    TIEL/ZOELEN/CULEMBORG - Van de jonge Siem die op de trein naar Zweden wacht tot de Culemborgse synagogekoster die weer opduikt: ook in Rivierenland zijn bijzondere oorlogstaferelen vastgelegd. Drie ervan zijn nog in de race voor een plekje in de tentoonstelling De Tweede Wereldoorlog in 100 foto's. Opvallend: de keus van Commissaris van de Koning John Berends, de Tielse ‘puinexpres’, is gesneuveld in de publieksronde.

Rivierenland